Selasa, 22 Februari 2011

~KISAS pun kalah.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


siapa yang tak kenal KISAS? aku rasa kebanyakan korang tahu kot KISAS tu apa. siapa yang tak tahu KISAS tu apa, korang bokeh bukak google memasing. takkan aku nak terangkan satu persatu. banyak cantik!


k, back to the topic. KISAS pun kalah.


hee, apa yang aku nak sampaikan ni. KISAS tu sekolahnya molek sangat. dengan perempuan yang pakai tudung labuh sampai cecah lutut. kalau diorang main bola baling pun, dengan tudung2 sekali diorang terpijak. hee.


last year, masa aku pergi Add Math Test 2010 peringkat daerah klang, memang tahap gebak gebuk la takut. ye la. test add math tu! mana tak takut. kalau test dekat sekolah tu pun, dapat markah cukup2 makan je. ni pulak pertandingan daerah Klang. wii! cikgu pilih aku pergi pertandingan tu sebab aku dapat 75 untuk last year exam. selain aku, May Shin and fatin pun join jugak.





ada 10 soalan kalau tak silap, hee. memang tahap cipan membunuh la soalannya. korang teka result aku berapa? ngeh3x. aku dapat 7/100 je! haha. fatin dapat 5/100 and may shin pulak dapat 17/100. may shin ni masa trial spm dapat 93. tapi masa test tu dapat 17 je. hee. macam langit dengan bumi!


tempat ketiga dapat 75 markah.
tempat kedua dapat 79 markah.
tempat pertama dapat 100/100


sangat gempak. hadiah diberi dari tempat ke 10 hingga pertama je. semuanya Indian and Chinese. malay? takde langsung. budak KISAS pun takde! korang tahu tak KISAS tu antara 5 sekolah terbaik dekat Malaysia? sadis kan. budak KISAS tak menang langsung.


mengikut statistik PPD Klang, sekolah Kwang Hwa lebih hebat dari KISAS dalam matapelajaran add math. sob3x.


tu je aku nak bagi tahu. daa.

2 ulasan:

niesz berkata...

huhu..bab2 math ni kalau bg kat student cina mmg kaw2 la dorang balun..ehe..

nazrul ashraff berkata...

@niesz~ tahu takpe..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...