Jumaat, 25 Februari 2011

~ kau cakap macam tu, lagilah aku taak nak.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


get serious everybody! kau orang pernah tak dapat ayat macam ni.


"i follow you, follow me back k."


pernah? 


ke tak pernah?


ke pernah?


ke tak pernah?


paper je la! yang penting aku nak bagi tahu, siapa yang buat kat belog aku cam gi-tu, sah2 aku tak follow belog kau pun! jenguk pun tak.


so, nak unfollow back?


"saya unfollow belog awak la sebab awak buat entry macam gi-ni."


wiiii. ada aku kisah? daa. so, papai. :)

23 ulasan:

syaz rini berkata...

i klikk ur nuff, klikk me back..
penah?? penah x penah??ahaha.. menyampah i..

Miezah Ghani berkata...

haaaa , seyes ! rasa mcm wha the $@^$^@ kan ?
saba jelaa .

nazrul ashraff berkata...

@ syaz ~ haha..mmg menyampah gi-la!!

@miezah ~ tau takpe!

Muhd Fadil berkata...

aku pulak tak suka folo bila entri suka maki hamun.

Epola berkata...

haha. gile cool punye entry ^^

singgah dari ;
EPOLA

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

kesengalan jer rasa bila dpt text camtu. nak follow biar ikhlas. betul tak mr vampire yg pemalu? hehee

nazrul ashraff berkata...

@fadil ~ haha..oookey,,

@epola~keh keh keh..ilham turun dari kayangan..

bun berkata...

hahhah,lantak same die
ape aku kesah nak follow ke tak

nazrul ashraff berkata...

@naz ~ betul3x...haha..ookkey..saya vamp yang pemalu...wiii

Epola berkata...

eh , lpe. ta flw lagi la belog nazrul
"i follow you, follow me back k."
erk~ waaaaaaa larekkkkk !
HAHA =P

singgah dari ;
EPOLA,tak pkse la flw2. ape ni?ta iklas carik kwn ke? >.<

zati berkata...

hahaha statement ko, langsung tak menusuk hati kalbuku gyhahaha :P

p/s: kengkadang aku geram jg dgn spesies mcm nie huhu =.=

nazrul ashraff berkata...

@ epola ~ haha.. statement kejam..

@zati ~sama la aku..

Hafriz Mohamad berkata...

rilex2...
wat mcm xde bnde brlaku...hehe~

:P

nazrul ashraff berkata...

@ hafriz ~ amboi..haha

Si DauN CeRi berkata...

garangnye awak nii...heee

gentarr saya nak dtg kenduri, oh ye, nti jemputlah kalau2 ade kenduri.. *haha tetibe aje*

Abhamz berkata...

salam, follow je le....itupun kalau ikhlas.

мiмiп gопjепg berkata...

yang paling best, ayat bawah sekali. wii. ada-aku-kesah?? haha :D

She's retarded berkata...

ada manusia lagi best mula2 follow blog lepas tu unfollow balik bila kita dah follow blog dye

senydream berkata...

tu la pasal ramai kn ckp cmto..dr nk follow terus jd xmau follow,hukhuk2..

Amanie Ashraff berkata...

kat aku dia siap ckp pleaseee suruh follow blog. waduhhhh=)

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ huh? eh....

@abhamz ~betul3x..

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ ha-ha..just a bit sense of humour je..

@seny ~ betul3x..

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~kah kah kah..mintak sedekah..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...