Isnin, 7 Februari 2011

~ aku ingat dah sihat. huuu.*nangis jap*

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalmualaikum.


semalam aku tidur pukul 8.15 malam. perghh. paling awal dalam sejarah since aku dah besar panjang ni. hee. nazrul dah besar panjang. malunya *tutup muka jap*


aku ingat nak bangun bila bulan september. haha, macam lagu, wake me up when september ends. berabuk la blog aku bila oktober datang nanti. :p


back to entry, aku ingat dah sihat,


wel,, pagi tadi, as usual, aku bangun pukul 5.55 pagi and get a shower first before solat subuh. selagi tak mandi, selagi tu tak boleh solat. aku redah je la hadap air sejuk yang macam hapa tu je. *rumah aku takde heater macam rumah orang kaya,*


kepala dah ok sikit la, takde macam malam tadi yang kepala rasa macam kena hempuk dengan kuali bersabun. choy! tapi yang sadisnya kan, bila aku nak sarapan *maggi goreng* rasa tawar giiii-la kot. aku tak tahu, mulut aku yang payau ke atau memang skill memasak sis aku dah hancus. sob, sob ,sob. *kalau dia baca, sure aku kena penumbuk, haha*


hari ahad hari tu pun, masa aku sarapan makan nasi goreng, rasa tawar jugak. hee. tadi masa lunch pun, aku rasa tawar jugak kuah asam pedas.


konklusi.
skill memasak sis and emak aku masih cool. taste bud Vampire dah rosak. :p


taste bud aku ni rosak mesti masa makan nasi claypot hari tu. hee, patutnya aku baham kelawar goreng ke, takpun sup darah harimau. baru masyuk :) haha! yang ni aku pergi baham Nasi Claypot buat apa.


*garu kepala* my bad. 
almost 5 petang. have a nice day. :)



uhuk2, aku nak ayam la pulak. ngee.
\o/ *takde motif aku angkat tangan*

5 ulasan:

Ain Atika Zailani berkata...

ayammm !!!! bak sikit lah...huhu

Rozuan Ismail berkata...

itulah makan claypot panas sape suruh..choy!!haha.. kan dah rosak taste bud tuh..tggu la seminggu..ok le tuh..

nazrul ashraff berkata...

@ ain ~ kfc agy banyak..:p

@rozuan ~ haha..sminggu lama gi-la kot!!

Farhana Jafri berkata...

haha chill la! sok luse baik la tu.. leyn kali jgn mkan tym pnas sgt~~ tggu suam sket.. kan dh.. xpsal je sume jd xsdap~~ anyway, get well soon okay mr.Vampire!! ^^

jemput la singgah ANASAURUS :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@farhana ~ err,,err,,oh ok! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...