Jumaat, 4 Februari 2011

~blue lagoon, my luvly holiday.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum


semalam which is 3 february 2011, aku dengan all my family plus my cousin pergi picnic dekat Blue Lagoon. korang tahu tak blue lagoon tu kat mana? choy! takkan tak tahu kot. blue lagoon kat Negeri Sembilan yo! negeri sembilan!! * heh, kenapa aku teruja? :D *


yang gerak pergi blue lagoon ada 7 kereta semuanya. wow! memang syiok tahap gaban la aku picnic kat sana. haha. sampai around 9 pagi and cepat2 makan before terjun pantai! haha, dah lama kot aku tak mandi pantai. selalunya mandi air terjun. tapi picnic kat air terjun pun dah lama tak buat. sob3x.



muka tak sabar gi-la nak mandi!


aku masih pikir, kenapa Riana gelak. choy! haha.


tak penyabar langsung! berkobar-kobar tahap kerbau terbang!



haha, kantoi main pasir !!


oppss!! haha, jadi mangsa sudah!! hee.


proses penanaman berlangsung. ngeh3x.


aku jadi korban ke hapa? haha


dan aku tak dapat posing. sob3x.


aku dengan sis aku. haha, well, dia memang pendek. hehe


smile :)


sometimes kita kena jadi happy :p


err, maybe sometimes kita kena jadi poyo pulak.haha




and gambar kenangan beramai-ramai. ada lagi yang takde ni. 


oppss. terlupa pulak. ni gambar kat pantai!


sometimes aku nak pose daring jugak! nghe3x.


naik banana boat kat situ memang syiok habisan la! aku rasa macam nak tercampak gi-la. ombak kat situ not bad la. choy! syok bangaaaaattt. Blue Lagoon memang syiok! haha. I like! lagi2 kalau pergi ramai2. :D

have a nice day!

4 ulasan:

zati berkata...

bestnyeee...ehh2 ko kene tanam kt pasir tu xtakot ke?? kot ad ketam ke wuwuuu

nazrul ashraff berkata...

haha..x d ketam la..;p

Cik Azizah berkata...

owah............g PD xcakap! hahahaa

nazrul ashraff berkata...

@ cik azizah ~ haha..pergi gak ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...