Selasa, 1 Februari 2011

~jerangkung dalam almari.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


jerangkung dalam almari? aisy dey kichi! takkan nak cilita hantu kot malam2 cam gi ni. aiyoo kamu. cilita lain takde ke?


hee, hello anda2 sekalian, aku bukan nak cilita hantu or whatever k. aku letak jerangkung je, korang pun ingat hantu la. haha, mentaliti masyarakat sungguh. relax k, aku tak letak pun post hantu sekarang ni. maybe tunggu midnight sikit. baru ada feel. uu, i like yo! heh, k, back to entry,


jerangkung dalam almari. huh? 


apa yang korang paham pasal tajuk post aku?


paham ?


tak paham?


blur?


hee, ngeh3x. tak paham pun tak pe coz maybe korang tak nampak hala tuju aku lagi nak cilita pasal apa. actually aku nak sentuh sikit pasal a big whoa kat dalam diri kita which is 'secret'


korang ada secret?


ada?


tak de?


ngee, :D tipulah siapa yang takde secret dalam hidup korang. mesti ada kan? sama je macam aku. 


compliment 1 ~ jerangkung dalam almari.
compliment 2~ jerangkung is equal with secret.


conclusion ~ secret in a closet.




apa yang aku nak sampaikan is everyone of us have a secret. it's depends la kepada orang tu, it's a big secret or just a small secret. orang selalu pandang aku and cakap,


" isy bagus budak tu."


" budak baik tu!"


" anak emas cikgu tu."


" harapan sekolah la katakan."


k, aku tipu je. haha, it's just contoh. tak lebih mana pun k. orang selalu puji aku *just an example ok!* tapi orang tak tahu aku punya true manners macam mana. well, yeah! people always said yang kita share kita punya secret with kita punya best friend evah. yap! aku setuju dengan apa yang quote tu cakap. tapi aku tak bagi tahu all 100% secret aku kepada my bestie.


aku rasa, bestie aku which is miss sya tahu only 90 % secret aku.


heh, only that percent yang dia tahu pasal aku. secret yang lain, aku tak berani nak bagi tahu and only Allah yang tahu all my secret.


so, boleh aku katakan pemegang saham hati aku ialah Allah SWT iaitu 100%. ngeh3x. ada banyak secret yang aku tak berani gi tahu orang and biarlah secret tu aku pendam sesorang. huhu. sadis tol. takpe2. asalkan Allah is always by my side, aku tak kisah. :D


aku lega gi-la yang Allah tak judge hati aku and sentiasa bagi aku peluang untuk berubah.k, ni dah lari topik ni. haha, my bad.


so, korang ada jerangkung dalam almari korang? I think everyone have. *angkat kening double jerk*


korang berani bagi tahu kat umum? *angkat bahu*


aku? we will see nanti. 


have a nice day!

7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

tibe2 aku teringat pd trisy dgn jade. LOL. n hey aku ade koleksi jerangkung dlm almari. ekslusif utk tatapan aku jek.im not gonna share it with the world ever ~

nazrul ashraff berkata...

haha..tergelak aq bce komen ko..hehe

Si DauN CeRi berkata...

pabila larut malam...

bila larut malam..(tarapuca ca tarapucacaca)

suasana sepi...

eh eh sori syok plak layan saloma.. heh2
mestila kite kene simpan persen tertentu utk dr sendiri..mn bole bgtahu semua walaupon besfren kte kan.. molek dah prinsip awk tu mr.nazrul...

black butterfly berkata...

biarlaa rahsia^_*

biella93 berkata...

tak semua rahsia kite ley gitau kt org . uhuhu . jgn terlalu pcaye sgt even mmbe skali pon . uhuhu

Amanie Ashraff berkata...

ye ke ? aku pun nk tergelak tgk ko kumen balik :)

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ setuju..

@black ~ huhu..macam dah tajuk lagu je..

@bella ~ iyap!

@amanie ~ heh, ko tak online fb ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...