Ahad, 13 Februari 2011

~ ciri-ciri perempuan nak kena lempang lelaju.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


di kala hampir senja ni *ayat puitis kejap*, aku nak buat entry emo sikit pasal ciri-ciri perempuan yang nak kena penyepak. pang pang pang.


perempuan 1.


  

bila perempuan tu dah tergedik-gedik nak tag korang kat pic ni, lepas tu, dengan senyum lebarnya, perempuan ini layak di lempang laju-laju tanpa belas kasihan. :)


perempuan 2


korang keluar dengan seorang girl. bila balik and start online facebook, tetiba ada seorang girl start marah2 and serang korang macam seladang senget tak cukup lemak. dengan sukanya, aku sebagai chairman lempang lelaju, mengisytiharkan bahawa perempuan itu layak dilempang sampai pengsan.


perempuan 3.


bila keluar jalan-jalan, perempuan ni suka sangat bukak tudung, padahal tengah pakai tudung. 


kalau tengah panas. " nak bukak tudung la, panas"


kalau pakwe muka suci macam Ashraff Muslim lalu, "eh, nak pakai tudung balik la. aku pun nak bajet cun."


kalau Justin Timberlake lalu kat tepi. " peewitt, nak tanggal balik la. mana tahu aku boleh jadi perempuan simpanan dia ke?"


sememangnya sangat bitch dan layak di lempang dengan kelajuan 240 km/j.


perempuan 4.


dioarang kalau datang sekolah suka sangat pakai tudung pendek, pastu pakai bra warna terang. euu, totally murahan gi-la la. yang lagi senget, kalau ada yang tak pakai bra.lagi sengal. zzz. tak pasal2 ada je keluar gosip pasal nampak puti** budak tu. memang jalan haji taib je la jawabnya. for sure, pang pang pang sampai mendedes.




sebenarnya ada banyak lagi, tapi disebabkan aku ni cepat mual and lesu bila cakap benda alah ni *bajet alim* so, nanti2 je la yang part 2. 


have a nice day. :D
kalau suka komen la. oh lupa pulak. siapa2 yang suka baca novel, boleh klik sini and view it.


@my evil girl name's Lily -chapter one-
@my evil girl name's Lily -cahpter two-
@my evil girl name's Lily - chapter three-

done. 



5 ulasan:

Son Of Rubiah berkata...

Jangan lempang la Mr Vampire .. isap darah dorang sampai kering .. kalau nak ganas..henjut laju2 hahahaha :P

nazrul ashraff berkata...

@ eddy!! wei..haha..ayat x ley bla gi-la..

Amanie Ashraff berkata...

heyp neh nape kau gune name bakal jodoh aku? nk suruh aku senyum sorang2 ye bace entry kau =p

nazrul ashraff berkata...

@ amanie!! haha..takde makna..:p

Az-Zahra Fauzee berkata...

hahaha..
mmg layak kene lempang ni..
rosak akhlak betol r..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...