Jumaat, 4 Februari 2011

~kekeliruan mula melanda.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 7 petang and hari jumaat hampir berakhir untuk hari ini. huhu. esok sabtu, apa nak buat? takde idea. * geleng-geleng kepala *


since keputusan SPM dah nak datang menjengah, makanya, borang UPU fasa 2 juga perlu diisi. ye la, aku bukan anak Dato's sana or anak Dato' sini yang kalau keputusan teruk pun boleh je menyelit masuk kolej swasta.


makanya, ingin aku cilitakan di sini bahawa aku tengah pening kepala! oh tidak!!! aku tak tahu course apa nak di pilih. sangat pening woo. aku rasa keliru, pening dan segala bagai lagi yang boleh menunjukkan bahawa aku sedang depressed.


depressed yo!! 


*angkat bahu* aku still kelam and buta. ye la, which course is good for me and which course is not good? aiyoo, boleh aku katakan di sini bahawa aku ....


aisy...aku dah tak tahu nak tulis apa. aku pikir nak amik bisnes. tapi ada orang  cakap yang course bisnes sangat susah sampai kepala otak nak pecah. wuwuuuu, aku dah nak nangis * sekadar lakonan je wokeh! *


erk? punya la aku berkobar-kobar nak amik course tu, sekali dia cakap cam gi tu. mahunya otak aku bertambah keliru. hee.


" tak nak amik medic?"


nope for answer. aku tak suka bedah2.


" tak nak amek engineering?"


nope. aku tak suka sangat. bukan tak suka sangat. memang tak suka langsung!!


" law tak nak? kau kan pernah masuk bahas."


nope. aku cepat kesian kat orang.


" kau ni banyak cekadak la!n kau pikir la sendiri!"


ada aku suruh kau tolong pikirkan ke?!


chow dulu, sis aku dah suruh mandi . choy! ada naruto la hari ni. ngee, nak hadap Naruto kena bersih2 and wangi dulu. *aku tahu aku sengal, haha*


have a nice day!


p/s
otak aku masih pening.zzzz

8 ulasan:

bun berkata...

lorh

baru nak isi??

nwy, selamat berpikir

hahhah, aku amek engineering lorh

peace :)

LoVe is CiNta berkata...

engineer byk skit skop kerjanya

gaji pun lebat

http://jobberies.com/jobs/engineering

zati berkata...

a'aah kos bsiness ssh sbb ak prnah amek haha

chill k, belaja xde yg sng & klu nk sng kte yg kne mnyenangkan ape yg kte blaja tu

fikir elok2, jgn silap amek kos pastu nanti mnyesal xsdh

Amanie Ashraff berkata...

ko buat bisnes sndiri jek la wey

nazrul ashraff berkata...

@ bun ~ x nk pikir dah..haha

@luv ~ smgt promot..huhu..

@zati ~ aq x tw nk pikir ap..zzz

@amanie ~ haha..aq mmg da ad bsnes pn..

Fasha ;DD berkata...

amiklah bidang chemistry.. sekarang pakar chemistry diperlukan di semua tempat syarikat tau ! syarikat makanan, syampu, ubat-ubatan, indahwater.. hehehh

bun berkata...

ok, aper-aperlah

em, nak test imaginasi lagi???

joinlah contest nie pulak

hehhe

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/02/contest-situasi-hans-gunakan-imaginasi.html

nazrul ashraff berkata...

@ fasha ~ pnh pkir gak nak amik..

@ bun ~ thanks!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...