Selasa, 22 Februari 2011

~ azizulhasni memang gempak!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku blogwalking kejap dekat belog AdamXis


@belog AdamXis

dia buat entry pasal Azizulhasni yang cedera tu. ngee. aku tahu yang Azizulhasni tu cedera masa tournament. tapi tak tahu la pulak yang kecederaan dia tu boleh jugak la di anggap gempak.


kawan aku, Nadia kecewa bila dengan mamat ni nka kahwin.

ni pulak gambar masa dia cedera. sadis kan. kayu tertusuk kat betis.

tapi, kenapa aku cakap, dia punya kecederaan ni boleh dianggap gempak? oookies, korang boleh tengok video ni.



layan la ye. :DD

have a nice day! by the way, Azizulhasni memang gempak habisan!!

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

emmm hensem gak die neh *sambil angguk2kan kepala

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ betul3x..tapi dia pendek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...