Ahad, 6 Februari 2011

~ bila sakit datang bergolek-golek

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


disebabkan sekarang aku tak berapa nak sihat, maka entry aku pun yang ni mesti lah macam tak berapa sihat. ohok,ohok * bunyi batuk*


perghh! kepala aku macam baru kena gelek dengan steamroller tak berdaftar. choy! ni bahana keluar date lama gi-la. hee. tapi date, mesti dua orang, tapi semalam aku pergi, tetiba ada orang ketiga! *sentap*


haha, kiddin je k. aku tak pergi date la semalam. helllllo, siapa la yang nak kat aku yang serba serbi kurang dan buruk ni. sob sob sob *kesat mata* ohok, ohok *again! bunyi batuk*


cis, aku tak tahu kenapa aku sekarang cepat sakit kepala. kalau dulu, aku sakit kepala bila ada major exam macam final exam or PMR or SPM. err, SPM kurang sikit la. masa PMR, choy! banyak sungguh neuron dalam kepala otak aku ni memberontak.


zzz. kepala aku macam baru kena hentak dengan tukul besi!! sakit giii-la kot. nak makan panadol, mak aku dah tak bagi sebab, kebanyakan panadol kat rumah aku, 75 % di baham oleh budak bernama Nazrul.


aku ingat Vampire baham darah je. panadol pun layan jugak. haaalusss juga. *takde motif aku letak*


so, aku rasaaku macam nak out awal je. nak blogwalking pun malas. hee. kulit muka aku dah kusam semacam. simptom apakah......


facebook? choy!! malas la.
twitter ? kalau aku rasa nak mencarut, nanti aku jengah twitter tu.
blog ? esok pukul 2.30 petang aku start balik.


opps, before I forget *mood setan barat masuk dalam badan* ada great gossip about Bruno Mars. wanna find more, korang boleh klik sini, buat right klik je, jangan risau la . ngeee.


Bruno Mars, The Cocaine Singer

have a nice day everyone. :D
kalau suka komen la.
need a sleep.

4 ulasan:

tehaa berkata...

semoga cepat sembuhy kawan =)

Amanie Ashraff berkata...

heyp budak sengal. moga cepat sembuh oke :)

Ecah WNA berkata...

smoga cepat sembuh n cepat sikit ek post bab baru novel ko tu... da x sabar nk bace ni... Ecece ko ni dlm sakit2 pon smpat lg merendah diri...

fariza zulaika berkata...

moga cepat sembuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...