Isnin, 31 Januari 2011

~ aku kebasahan.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


semalam which is 30 januari 2011, kat seksyen 15 Shah Alam ada buat Karnival Karangkraf. aku, miss gossiping and miss saroto pergi kat sana sebab nak beli novel. k! aku seorang je yang nak beli novel. miss gossiping and miss saroto temankan aku je.


kitorang gerak naik motor and jangan cakap la yang kitorang lencun habisan. zzz. semalam klang and shah alam hujan 24 hours . huh! nasib baik tak banjir and yang tu sangat bersyukur la. alhamdulillah. 


naik motor tak sampai 5 minit, seluar aku dah lencun. aku pakai baju hujan paras pinggang je. perghh. tak selesa gila wei masa nak beli novel. nasib baik orang tak pandang kerek. dah hujan, mestilah basahkan! kalau hujan tak basah, tu namanya pelik. hee.


nak tunjuk gambar, belum upload pic lagi dari camera sis. nanti la dulu if ada masa. korang boleh tengok betapa lencunnya seluar aku. nasib baik takde orang buat statement yang aku kencing dalam seluar masa aku beli novel kat sana.


by the way, aku beli 2 novel. satu untuk aku and satu lagi untuk mak aku. birthday mak aku 21 feb ni and aku bagi novel as a hadiah. haha, ok tak mak? mak aku memang suka baca novel. * angguk2*


rasanya tu je kot. k, have a nice day.


p/s 
semua novel kat sana dapat potongan 30% oo



10 ulasan:

putERi-kAtEk berkata...

oh my!!! nak jugak!!!!

ferra ferro berkata...

s.alam memang musim hujan skg . nak keluar pun xde mood . kesiann smpai basah nak pergi karnival krangkraf . ade lagi ke ??

fittiariri berkata...

besh yewwww!! novel i lolike :DD

nazrul ashraff berkata...

@ puteri ~ haha..g sndri..

@ferra ~ da x d..3 hari je..

@riri~ sy pn sme..:D

Asha Shalina berkata...

hye, actually cerita pasal hantu tu dulu pernah update. meh klik link ni

http://chronologyofasha.blogspot.com/2010/03/makhluk-halus-aka-hantu.html

nazrul ashraff berkata...

@ asha..hee..seram gila kot..

man yusoef berkata...

tak suke bace novel....hahahha

nazrul ashraff berkata...

@ man ~ haha..novel best ooo!!

Fasha ;DD berkata...

novel ape ko beli.. nak pinjam,, :P

nazrul ashraff berkata...

@ novel prima..mmg syok habisan la novel 2..haha..x ley pinjam..ngeh3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...