Jumaat, 28 Januari 2011

~bulan oktober.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


tadi aku blogwalking kat blog Bella. eh? haha, bila dia buat cam gi tu, aku usha jugak. ngee. aku nak buat jugak la. nak tahu apa dia?


heh. sabar la wak2 sekalian. nak bagi tahu la ni. jap ea, aku copy paste sat. * kerja aku copy paste je, haha, tapi takde la copy paste blog orang lain punya!*





nampak tak? haha, semuanya betul kot. isk3.teror betul la Inche Fadzilah ni. bangga yo sebab dia malay plus dia islam lagi tu. haha. so, siapa2 yang nak mengenali aku, boleh je tengok picture atas ni. ngeh ngeh ngeh. 


aku paling suka Inche Fadzilah ni cakap aku sangat menawan & sopan santun. * kembang hidung *. haha, caya la! 


lagi, tidak menolong kecuali di minta, haha* gelak lagi* yang ni memang betul. kau tak mintak tolong, aku buat bodoh je. 


k, done 4 today. daa everyone. night. :D

8 ulasan:

Asha Shalina berkata...

hati mudah terusik? hahaha

Si DauN CeRi berkata...

bulan ogos tade ke? heh~

nazrul ashraff berkata...

@ asha ~ sensitif yo..haha..

@ceri ~ ni ley cek kat fb je..

niesz berkata...

ha a..adik niesz pon ade wat mcm ni..sebijik ngn prnagai die..selalu nye dorg akan wat research, tu yg majority ade watak yg same tuk stiap bln kelahiran..ehe..nnti nk tgk niesz nye lak..bulan mac..haha..

nazrul ashraff berkata...

@niesz~ngeh3x.. nati jgn lupa share kat blog..

zatyL aLyaa berkata...

neyh macam ta betul je . haha

biella93 berkata...

ahhahahah . emosi yg kelam kabut ?? cmne tuh .

nazrul ashraff berkata...

@ zatyl ~ haha..x d yg x btul mlainkan yg btul blaka..ngeh3x..

@bella ~ haha..hatiku sntiasa kco bilau..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...