Khamis, 27 Januari 2011

~suasana yang sejuk.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


good evening everyone. how's your day today?


good? bad ? kind like a misery? nightmare? hee, korang tentukan sendiri.


haha, Nazrul dan imaginasi memang tak dapat dipisahkan. pukul 8 malam tadi baru online. selalu online start pukul 2 petang, tapi hari ni disebabkan hujan, grr, tak dapat online. hellllo, kalau hujan, apa yang paling best ialah zzzz. yeah! you're correct. zzzz is a T-I-D-U-R.


tidur dan hujan memang tak dapat dipisahkan. kan ? kan? kan? hee, k Nazrul sila berhenti merapu. so, what's news? eh? haha, malam tadi korang tengok Mean Girls tak? 


tengok ? tak ? tengok? ke tak ? tengok ke tak!! aiyoo, haha, k chill.


isk2, rugi la siapa yang tak tengok. ngee. :D . aku paling suka moment ni. jeng jeng jeng.


tapi kan, bila aku tengok kat tV2 malam tadi rasa kelakar. bila aku tengok kat youtube rasa tak kelakar pulak. hee. by the way, cilita ni memang terbaik dari ladang la. hua haha. aku tengok dengan emak aku. Regina George asyik2 cakap perkataan 'sex'. Gretchen pulak asik2 cakap 'fetch' * tak tau eja* and Karen pulak boleh ramal hujan guna dia punya breast. haha. sangat kelakar. Damien and Janis, really a good friend evah! like their attitude!!


by the way, I still love Lindsay Lohan even dia kind like bermasalah macam hag hell. k, whatever. yang penting dia berbakat. already 8.35 pm. chow. nak dinner dulu.


have a nice day everyone. ;D

2 ulasan:

niesz berkata...

suke benor tgk video tu ek..hehehe..smlm xsempt nk tgk cite tu, tdo suda..haha..next episode la nk tgk..

updated entry :acik bembot 44

nazrul ashraff berkata...

@ niesz.. ni bukan cilita bersiri..cilita movie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...