Rabu, 26 Januari 2011

~quick entry.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


quick entry and last entry for tonight before aku meraba-raba dalam kegelapan blog semata-mata nak blogwalking. haha. untuk korang aku sanggup even mata aku dah nak buta * mintak simpati, haha *


hari ni aku nak out awal sebab seperti yang aku mention dulu, hari ni ada cilita menas girl kat tV2. ohoho. tV2 patut berterima kasih kat aku sebab aku dah promote korang. grr. k, whatever. * buat kerja sila ikhlas ye Nazrul * hee.


ting tong, after this aku nak post banyak sikit novel aku and aku nak post balik cerpen2 yang dah lama terperap kat blog aku ni sampai bersawang. hee. aku nak paksa korang baca jugak! haha. my blog~ suka hati apa aku nak buat.


nazrul's blog = nazrul's rule.


get it? tak paham? aku pang lelaju. k, chill. * dah berapa kali daa aku buat ayat pang, haha,sadis pulak* so tonight. first cerpen.


jeng jeng jeng,,,,


save our soul friend forever. cerpen ni aku buat. hee, ayat agak skema kat cerpen tu sebab kena hantar kat majalah sekolah. so, enjoy. :D.kalau nak baca, sila klik tajuk cerpen tu. kalau suka silalah komen.


have a nice day. let's start our blogwalking.

6 ulasan:

niesz berkata...

niesz pon nk tgk..jom2..hehe..

Hanim Mahali berkata...

rajinnya buat cerpen.... teruskan usaha... akan sentiasa ikutinya...

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ jom3..

@hanim ~huhu.thanks..

biella93 berkata...

best ke cite tuh ?

Fasha ;DD berkata...

anyong~ gud night :)

nazrul ashraff berkata...

@ bella ~ tersangat lah best!!

@ fasha ~ good evening..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...