Ahad, 30 Januari 2011

~ song of the night.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


sorry la kalau korang rasa yang aku ni selalu buat entry mengarut-ngarut. dah la mengarut pastu bosan pulak tu. hee, sorry k. aku memang suka menaip, so nak tak nak, korang kena baca jugak apa yang aku taip ni. haha. siapa suruh jadi follower aku? ngeh3x *gelak ahli sihir*


so, entry aku pada pagi yang banyak nyamuk ni. song of the night. song? 


genre apa? pop? etnik kreatif? balada? jazz? lullaby? 


siapa yang nyanyi? siti norhaliza? erra fazira? beyonce? aerosmith?


teettt!! ini lagunya.


k, fine. a little bit sort of jiwang, but!! this is different yo. cinta antara kita is em, quite good and interesting. this song jadi OST untuk cerita Dunia Baru the Movie. best gila kot! so, apa lagi, layan ok this song! oh yeay!!


ni sebahagian lirik lagu dia * khas untuk mereka yang dah kahwin only!*, hee.


Cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta dirimu
ku hanya menunggu mu
menyata kau cintaku
ku kan berjanji
menyintamu syg….


nice lyric and kurang unsur jiwang. yeah! admit it! memang ada jiwang but it's different ok! it's sweet not too jiwang that much macam yang korang pikir. ye la, budak2 zaman sekarang kan.



papa, mama,
bee, sayang.
abang, darling.


grr * badan menggeleyar* k, done for this entry. have a nice day. 


p/s
sorry la kalau ada yang terasa. :P

2 ulasan:

She's retarded berkata...

saya pun jiwa jiwang tapi tetap rock

nazrul ashraff berkata...

huhu..bagus2!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...