Rabu, 26 Januari 2011

~saya blogger ceria.


p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

comelkan smile sebelah ni. haha. macam aku * malunya *


k, back to the topic. saya blogger ceria. heh, aku seorang yang ceria. lalala, tadi aku blogwalking kat blog Asha Spencer, then aku nampak dia buat entry pasal ni, so aku pun saja je la nak mengejoin. hee. siapa nak join, boleh klik sini.

dah klik? ok bagus, baru la blogger ceria kalau dah klik. haha. k, meh aku bagi tahu apa syaratnya kalau nak join.


1~Buat entry bertajuk: "SAYA BLOGGER CERIA"

k, done.


2~Tempek logo Blogger CERIA kat bawah ni dalam entry!


sudah juga. lalala. 


3~Letak gambar anda yang paling CERIA..tak kisah berkumpulan ataupun individu..


oh o. em,* pikir jap * nak amik gambar yang mana ea? ahah! i know. sekejap ye saya copy paste. zzzz








ni gambar masa aku form 3. zaman kegemilangan la katakan. haha. cuba cari aku yang mana satu? hee, masa ni aku belum jadi pengawas lagi. from this pic, ada seorang member dah kembali ke rahmatullah. sedih. * kesat mata * k, next.


4~pastu buat slogan kreatif berdasarkan gambar..slogan bermula dengan CERIAKAN~

ceriakan hari anda dengan kenangan yang terbaik dari ladang. I love you guys. 

5~Tagged 2 orang rakan blogger anda yang paling ceria!

dekat sini aku mengetag, Bidadari Hijau & Raihana

6~LINKKAN ENTRY KE BAHAGIAN KOMEN...

kejap lagi aku buat. zzz. 

done already. so guys. siapa yang nak join, korang boleh klik perkataan kat atas tadi. hee. join ramai2 baru syok. baru la ceria. kan ? kan? kan?

have a nice day. smile :D



2 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

wahhh . time kasih tag saye . hehehehe . all the best wehh utk kita :D

nazrul ashraff berkata...

@ raihana ~ x d masalah.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...