Rabu, 26 Januari 2011

~ A lonely september.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


A Lonely September. It's a song actually. eh? haha, aku tahu sekarang bulan January dan bukannya September. so what?k, chill. siapa pernah dengar lagu ni? angkat kening sepuluh kali. haha, kalau korang buat memang korang terbaik dari ladang la.


ni videonya. sila dengar untuk mendapatkan suasana yang romantik yang gitu2. haha, gila best je aku bagi ayat.






A Lonely September actually lagu tentang best friend yang saling jatuh chenta sesama sendiri. hee, sadis kan. diorang dah ikrar untuk jadi bestie forever but jeng jeng jeng, berputik la bunga2 chenta * haha, jiwang terlebih! *


let's take a look A Lonely September lyrics.


I'm sittin' here all by myself
Just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
Just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
 (bestie selalau pikir about masing2)
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
To leave the rest of the world behind



hee, kat sini, still bestie lagi and that chenta tak berputik lagi * again! damn, jiwang. *
k, sambung...


Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did
 (mereka dah saling jatuh chenta ) *angguk kepala.



lalala, nampak tak! haha. mereka telah terjatuh chenta. ngee, sekarang banyak je case yang cam gi ni kan. mula-mula bestie segala bagai pastu ting tong ting tong.


" I Love You. grr." mmuah, mmuah,mmuah. *part ni aku tipu! cis! korang boleh bayangkan pulak.hee!*


heh, aku bukan semberono ok cakap benda ni. dah terbukti banyak je. elele, korang pun pernah je terpikir nak jatuh chenta kat bestie korang. kan ? kan? kan? haha, kantoi !! i know it. lalala.


ada kebaikan and keburukan bila jatuh chenta kat bestie sendiri ni. apakah dia? * apesal aku tulis pasal chenta ni! hee.*


kebaikan.
-segala keburukan korang dia dah tahu. * sangat betul *
-sebahagian rahsia korang dalam tangan diorang * tak boleh nak tipu dah, haha *
-boleh cakap selamba badak je depan diorang. 
-tak payah cover2 segala bagai.
-pakai selekeh2 pun takpe sebab korang memang pernah comot sesama dulu.
-boleh tahu mood dia sama ada gembira atau sedih.
-tahu cara nak pujuk. * tak payah beli Elizabeth Taylor pun takpe, buat lawak cukup *
-keluarga dia dah kenal korang pun.


keburukan.
-bila dah break, korang tak akan bertegur sapa.


hee, tu je keburukan yang aku boleh pikir. haha. opps? adakah Inche Nazrul telah jatuh chenta kepada bestie dia? haha, aku hempuk kepala korang sesorang * ktung tung tung *
tak sangka aku boleh buat entry pasal jiwang segala bagai. wahh! satu peningkatan kepada Inche Nazrul. good job * puji diri sendiri, haha *


tamat sudah entry jiwang. hee. have a nice day everyone. :D
oh lupa, lagu A Lonely September dinyanyikan oleh kumpulan Plain White T's. lagu ni release tahun 2002 dalam album diorang yang kedua which is Stop.

4 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

ko boleh jd pakar motivasi la beb.. :P

nazrul ashraff berkata...

@ heidi ~ haha...tak sangka aku..

niesz berkata...

a great march ade x..hehehe..special tuk my besday..ekekeke..

updated entry :pantun bukan nk cri gado,just nk bg info

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ haha..akan dicari nanti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...