Rabu, 26 Januari 2011

~ blog & facebook & twitter

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


semalam aku online as usual start pukul 2.30 petang. mula2 aku bukak blog aku dulu.



selalunya aku bukak facebook aku dulu. tapi disebabkan aku dah ceraikan facebook, aku bukak blog dulu. * aku suka blog! * hee, after sok sek sok sek tunggang terbalik terjah blog aku, barulah aku lawat facebook terchenta aku * terchenta la sangat! pakai make up entah hapa-hapa! *. then aku lawat Sahabat Blogger sebab saja nak tengok cuaca kat situ. 


selalu ramai je yang memeriahkan suasana Sahabat Blogger macam pasar malam! I like. then ada seorang blogger ni, dia kata nak ajar tweet, tweet. heh, aku yang sememangnya buta twitter terus je la mencelah * muka tak malu, haha* then tukar2 url twitter, jenguk2, and kelam, buta , celik, kelam, buta, celik balik . * aku tahu korang tak paham, aku pun tak paham apa yang aku tulis! * lupakan je.


bila malam, aku tweet dengan seorang blogger. as yang aku mention, kitorang ada tukar url twitter. cis, memang best oo tweet dengan dia. haha, * gaya secret* siapakah dia? jeng jeng jeng. 





korang kenal? haha, mesti la tak kenal sebab dia bukan artis. pelakon? bukan jugak. siapa dia? pembunuh upahan? kalau korang pernah nampak dia, mesti korang jumpa kat gambar


wanted! orang ni telah bla bla bla...


ngee,kiddin k. dia pun blogger gak. dia ada mention pasal aku oo!! haha. * riak kejap! nak bajet blogger terkenal jap, haha!*


korang boleh klik sini kalau nak baca.
kebanyakannya dia kutuk aku je kat entry tu * malu*
just take a look je. lalala.  aku panggil dia Zati je. tapi dia panggil aku senget. gila kentang! k, lupakan.




oh lupa. siapa ada twitter? angkat tangan!!! 


siapa ada twitter, sila follow aku ye. macam mana caranya? korang klik sini pulak.


http://api.twitter.com/#!/nazrul_ashraff

kalau tak boleh, korang boleh cari aku dengan taip Nazrul Ashraff. k , done. * hee, bajet semua nak tengok kau punya pulak! * haha, siapa tak klik, aku pang pang pang. hehe. kiddin k. nanti kita follow memfollow kat twitter ok. boleh tambah kenalan and tambahkan gosip kat pengetahuan kita. hee. 


boleh jugak aku bersihkan sikit lalang kat twitter aku tu bila dah ramai kenalan. takde la kosong bersemak je. 


tweet tweet twett


have a nice day everyone. :D

4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

aku tade twitter. tu jek nk ckp :D

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ komen yang sadis..

zati berkata...

hahaha kelakar laa ko nie :))

nazrul ashraff berkata...

@ zati ~ huh?? aku selalu pikir..tang mana yang kelakar 2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...