Rabu, 26 Januari 2011

~makan malam.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


sekarang nak masuk dekat pukul 8.30 masa aku buat entry ni. heh, bila korang baca mesti la dah lebih 8.30 malam. jangan kata aku tak tahu tengok jam pulak. haha. k, kembali kepada tajuk entry kita pada malam ni.


makan malam.


ngee. korang dah makan belum? 


dah?


belum? 


ke dah?


ke belum?


dah ke belum? ala, malu2 nak jawab pulak.


adoi! berapa banyak daa aku nak tanya. hee. aku baru je lepas makan malam. errk. * bunyi sendawa, haha * kenyang siot. malam ni santapan * bahasa skema kejap, hee * aku ialah


-ikan goreng
-telur dadar
-tahu jepun masak sambal
-nasi kosong * mestilah kena ada kan! *
-tauge goreng.
-air kosong segelas. * kalau takde mau aku tercekik!*


heh, cukuplah tu. ada carbohydrate, protein, roughage and segala bagai lagi. kiranya sepinggan penuh la ni. :D


and credit to Allah SWT kerana memberikan keluarga aku rezeki. syukur alhamdulillah.
and also thanks to my emak sebab masak all that food. hee. love my mum and her cook very much. love it! and not forget to my ayah juga sebab bersusah payah mencari rezeki untuk family ni makan.


so, thanks to my perut also sebab sudi terima nasi tu masuk and sudi mengenyangkan aku! haha. ala! senang cilita thanks to everyone yang secara lansung or tidak ~ ngee. 


yang penting Allah itu pemberi rezeki. :D
oh, sudan azan isyak!

3 ulasan:

zati berkata...

weyhhh sedapnyeee ko mkn, ak time balik umah je dpt mkn sedap2, kt cnie nk mkn pom mhl ouhhh huhu =.=

weyh tauge goreng tu sdp, febret :))

niesz berkata...

sedap nye, even tulisan je kat ctu..but niesz ley byang kan tau ..hehe..

updated entry: free2 kena maki ngan jpj

nazrul ashraff berkata...

@ zati ~ haha..nanti aq pn cm ko gak..

@ niesz~ hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...