Isnin, 17 Januari 2011

~pose slumber laptop contest

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.



assalamualaikum.


follow to the tajuk entry la kan. pose slumber laptop contest heh, aku memang suka gilak tahap cicak mengkarung pose-pose segala bagai ni. hee. lagi-lagi depan lappy kan. haha. tapi takde la pose daring gitu-gitu. ahakz. siapa nak join, boleh klik nama contest tu na. inche rizal ni suruh link kan terus through picture dia kat atas tu. tapi aku tak pandai buat even aku dah try buat banyak kali. heh. ada la sampai aku nak baling batu kat lappy kakak aku ni. ngee.






hee, jangan ingat aku kanak-kanak ribena pulak. haha. aku dah 18 tahun.full stop! 


aku tag kat 5 orang suka pose macam aku. i guess so. huk huk huk


1~ cik epal
2~heidi shafiq
3~zatyl alyaa athirah
4~farzana farzanto
5~asha







hadiahnya, berupa sebuah teddy!! hee, kalau aku dapat, boleh jugak aku buat stok bagi hadiah kat best friend aku. haha. jimat duit. =) done already.



9 ulasan:

farzana ariffin berkata...

thx fer d tag!! ;DD
kena join jgk lahh ni sbb dah kne tag? hahhaha. tp link tu cm ta menjadi jea? it said, "page not found" ;(( lepas betul kan infown i! i nak cekidaout!! ;DD

Heidi Shafiq berkata...

haha.. aku kene tag.. :D

kelepek!

nazrul ashraff berkata...

farzana~nsib baik u bg tw..haha

heidi~meh aku kelepek lagi..bum bum bum..

Asha Shalina berkata...

haha.time kasih tag..!

nazrul ashraff berkata...

haha..no hal asha..!!

wannurfazrini berkata...

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)

nazrul ashraff berkata...

thanks fazrini!!

Tanpa Nama berkata...

waa~ akk kne tag! neyh na kembang sekuntum neyh.. hehe :)
btw, tengs yoo!

nazrul ashraff berkata...

haha...kembang banyak2 pn boleh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...