Ahad, 23 Januari 2011

~pabila kakak ku bertanya.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


tempat : Mid Valley Megamall


masa : jam 4 petang - 8 malam.


aktiviti : mencuci mata + amik gambar + singgah mcD + bowling.


ahli : aku + sis + cik mat.


time nak balik tu, sis aku tanya aku satu question. tengah duduk sebab penat.





" adik, kalau adik dah couple, adik bawak tak beg tangan awek adik?" tanya sis aku. aku dah tunjuk muka pelik. hapa ke jadahnya sis aku tanya soalan pelik2 cam gi tu.


" mestilah tak! nak buat apa tolong bawak." jawab aku pantas.


"tu." tunjuk sis aku. " cuba tengok sebelah." kata kakak aku * mode berbisik *


aku tengok sebelah. kat celah ketiak * takkan celah kangkang pulak * laki tu ada tercepit beg tangan pompuan. awek dia punya kot. ye la, takkan amah dia punya pulak kan. aku tengok awek dia dah gelak2 cover dengan si lelaki tu * pakwe kesayangan la katakan * k, yang tu aku tipu. haha.


aku tak pasti dia gelak cover or dia gelak sakan macam hapa je.


tapi aku pelik gak. apesal lelaki tu bawakkan beg tangan pompuan tu? pelik kan? takkan takut kena ragut. ecece, siapa la yang bijak macam einstein nak rompak tengah-tengah mall besar gedabak ni.


takkan nak tunjuk sikap gentleman kot. huh? aku dah pelik. banyak-banyak sikap gentleman yang korang boleh tunjuk, tapi apesal benda yang satu tu korang nak buat gak. adui! gempak otak aku pikir pagi2 buta cam gi ni.


kalau nak sangat tunjuk sangat gentleman tu, baik korang g palestin tu. buat kerja amal sikit, dapat pahala sikit * ecece Nazrul, nasihat orang pulak * bila aku turun tingkat lagi satu, aku terserempak lagi seorang. 


" kak ngah, tu orang yang tadi ke?" tanya aku.


" bukanlah. orang lain."


huh? seriously aku dah pelik. 


" dah banyak la orang buat macam tu."


and again, huh? * kalau bosan huh?, korang tukar hah? pulak *,aku pikir dalam hati, err, ni fesyen ke hapa! trend? what kind of trend? ha-ha, gonjeng trend. atau aku yang tak ikut trend? lalala, aku hidup bukan nak ikut trend. cool enough.


haha, aku cakap je. point view daripada aku. tapi kenapa .......??
apakah......??
mengapa....???!!!


korang pelik? tak pelik? aisey. aku seorang je la yang pelik ea? kesian Nazrul, tak ikut trend rupanya kamu. sob sob sob.


tak dapat otak aku nak pikir. *otak dah blur *


k, nak tidur, kui kui kui. 
kave down, 3.04 am. sunday.23 january 2011.


have a nice sweet dream everyone.* not sweat ok * may allah bless us. :D



5 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, mungkin pemikiran dia jauh lebih advance di mana bila dia yg bawa beg tgn teman wanitanya maka mat2 ragut pun fikir 2,3 kali...

nazrul ashraff berkata...

@ abhamz~ huh?? haha..mmg advance itu otak..

Imran nyambek berkata...

gua rase can tu jugak

aBidaH berkata...

haha..klakar tol r dak2 zmn skang..ke laki tu nk try jadi cam pmpuan..hehe

nazrul ashraff berkata...

@imran ~ hehe..gua pn x tw nk pikir ap daa..

@abidah~ haha..who knws ryte. lalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...