Ahad, 23 Januari 2011

~contest kami pose cumey.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum..


di pagi yang indah, tak sempat aku nak buat benda alah tu, ada benda yang dah selamatkan. sob sob sob. Allah sayang aku. :D


k, lupakan, back to entry. contest kami pose comey. haha. sebenarnya aku agak geli nak letak tajuk cam gi tu.*amni jangan marah, ngee*





syarat2 nak join this contest. korang boleh klik sini. korang boleh klik perkataan yang besar gedabak tu. tak nampak? aku pang lelaju. haha.





ehem, ehem. aku join contest ni sebab hadiah yang Amni bagi sangat syiok which is Handset Apple Iphone or topup. boleh choose salah satu if menang.

haha, Amni. amacam? cun tak? 

saya * ecece, ayat sopan pulak * yang pakai baju purple. ngee.

haha, k, berhenti mengampu. lagipun pic ni ramai kata yang cun, so letak je la and saja nak menggedikkan diri mengejoin contest yang syiok asbestosis ni. kui kui kui.

di sini saya mengetag 4 orang yang gila pose.





done already.. :D

2 ulasan:

amny.. berkata...

hahahaaha....

asal geli lak ngn tjuk entry 2???

pepepon..

thnx join...

wish ur luck...

(^____________________^)

amni suda folow..

nazrul ashraff berkata...

hoho..thanks follow amni..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...