Selasa, 25 Januari 2011

~means girl.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


last entry of 24 januari 2011. kejap lagi nak masuk 25 januari 2011. aku nak buat quick entry about this tajuk sebelum buat quick blogwalking. hee, berkarat dah mata aku sebab tak buat blogwalking.


means girl. banyak yang korang boleh tafsir. aku malas nak tafsir about people di sekeliling kita. aku nak mention Means Girl movie.


pernah tengok? tak pernah tengok? aku rasa rugi la siapa yang tak pernah tengok. aku tengok Means girl masa umur aku 15 tahun kalau tak silap. aku pinjam CD Means Girl from my cousin sebab dia tu memang simpam stok movie banyak gila asbestosis. jadi, aku yang sememangnya malas nak membeli, buat stok muka pinjam je la setiap kali datang rumah dia. haha


girls love girls funny high school ends movie 5 starsmacam yang korang nampak, movie ini dilakonkan oleh actress yang bermasalah tetapi berbakat besar Lindsay Lohan. selain daripada Lindsay, ianya turut dilakonkan oleh Rachel McAdams, Lacey Chaberts and Amanda Seyfried


cilita ni keluar wayang tahun 2004.  antara anugerah yang Means Girl pernah menang is  Teen Choise Award, MTV Movie Award and People's Choice Award.


so, tak payah la aku nak mention banyak kali yang movie ni memang mantop sebab ianya diakui oleh pelbagai pihak. siapa nak tengok movie ni, boleh je terjah tV2 hari rabu ni pukul 10 malam. eh? movie kat tV2 kalau hari rabu pukul 10 malam kan? aku dah lama tak tengok tV. this rabu, 26 january 2011. yes!


aku paling suka part diorang nyanyi lagu sempena krismas. haha, sangat kelakar. aku ulang 10 kali tengok pun, aku tetap ketawa terbahak-bahak 10 kali! sangat gila and kelakar.


jadi, sediakan popcorn anda dan terpacak depan tV2 ok untuk tonton Means Girl.


p/s~ aku promote tV2 ni dapat apa2 tak? haha.

11 ulasan:

.:rizaL:. berkata...

mmg suka lindsay & cita ni mmg bez

nazrul ashraff berkata...

@ betul3x..cilita ni mmg best!!

biella93 berkata...

tak pernah tgok cite tuh . ahhahaha

Eddy @ Awang berkata...

Betul ke best? Mean girl tu macam gadis kejam je maksudnya .. ish2 .. nak try tengok jugak la ...

niesz berkata...

best kan cite nie..hehe..minah ni kalau blakon mmg mantap..

nazrul ashraff berkata...

@ bella ~ ko ptut tengok !

@ eddy ~ hehe..mmg gadis yang kejam pun.

@ niesz ~ hehe..saya sokong anda!!

Si DauN CeRi berkata...

ohhhh... i know dis movie!! dah tgk byk kali dah pon.. bes2.. cite2 yg lindsay belakon mmg bes lah, sy minat die sejak crite The Parent Trap,.. Freaky Friday pon syok.. suke2

Abhamz berkata...

salam, bagus ulasan yg dibuat...

nazrul ashraff berkata...

@ ceri~ haha..saya bersama anda.lala

@abhamz~ haha..boleh jadi wartawan la ni ea>

farhanum halimin berkata...

d0ne watching means girl
it's t0tally awes0me
gr0ol !
hahax :D

nazrul ashraff berkata...

@ farhanum ~ haha..cilita ni sgt best kan!! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...