Isnin, 31 Januari 2011

~mari kita buat sesi lepas geram.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


semalam langsung tak online sebab hujan sepanjang hari. sepanjang hari = 24 hours and really mean it. k, lupakan pasal hujan stuff, back to entry,


mari kita buat sesi lepas geram.




nak buat entry ni pun aku rasa macam hapa je. OMG! you got be kiddin me. tadi aku online kejap kat facebook and tetiba ada someone *this girl really freakin me out!* tag aku kat gambar justin bieber peluk selena gomez. k, korang tahu kan yang dua mat and minah saleh tu couple moungle tunggang terbalik * how could selena curang dengan aku, sob3x*


yang aku tak tahan, so damn bla bla bla, kenapa that girl tag aku! damn it! aku benci gila sangat2. then that girl tag aku kat picture Selena Gomez cium Justin Bieber. huh? masa aku tengok gambar tu, euu, you are so disgusting evah! kalau kau suka JB, kau tag je nama kau sorang kat situ! tak payah nak tag aku kat muka tak lepas puberty tu! 


that girl tag aku kat muka JB, and dia tag diri dia sendiri kat muka Selena Gomez and that pic is kissin pic!  JB kissin Selena. and kau ingat aku teruja ke tengok pic hell tu! hag hell sungguh and petang ni aku rasa macam nak mencarut puas2. aku rasa macam nak cekik2 je.


lepas tu ada orang tengok picture tu * aku rasa dia peminat fanatik JB* boleh pulak dia kata


"alahai sweet couple."


mintak2 budak tu komen pasal JB and Selena and bukannya merujuk kepada orang yang tak sedar kena tag which is aku and that sampah girl yang suka suki tag aku.


kenapa kau sampah sangat! aku just borak dengan kau and kau ingat aku suka kau?! aku borak dengan semua orang ok! kau faham tak! boleh tak kau belah dari hidup aku sampah! 


tak pasal2 mood aku swing gila macam Katrina baham US.


to other girl kat luar sana, korang jangan lah jadi terhegeh2 sangat kat mana2 laki. selagi diorang tak cakap yang diorang suka kau, kau pun jangan nak menggeletis tak tentu pasal. * aku tak maksudkaan siapa2*


what a really bad today. zzzz

3 ulasan:

ijam ismail berkata...

hye2...
ijam dtg ni...
nice blog....
=D

zati berkata...

haha marah nampak, fineeee aku takut wuwuuuu >.<

psst2 tapi kannn yg buat aku tak faham, dye tag je kot pic kat ko...nape plk ko ckp dye ske ko?? adakah dgn tag gamba tu menunjukkan dye ske kat ko?? wuwuuu..bkn nk membela cume pelik T____T

nazrul ashraff berkata...

@ ijam ~ thanks.

@ zati~ cis...ko x tw lagi k..~!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...