Rabu, 26 Januari 2011

~ hantu.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


disebabkan tadi aku dengar syiling jatuh kat dapur, jadi aku dengan penuh ketakutan * gila menggeletar * nak buat post pasal hantu. hantu? eh takde la. haha. aku actually nak buat post about kes bunuh diri yang terkenal di kalangan student hostel. tak tahu la korang pernah dengar or tak. * tak jadi nak post pasal hantu, esok2 je la*


pernah dengar kisah bunuh diri , 1040?


" 1040? apa ke jadahnya tu? "


siapa boleh teka apa maksud 1040? hee. mesti tak dapat teka kan? aku pun sama je. * otak blur * cilita ni ada cikgu praktikal kat sekolah * EX sekolah * aku cilita kat budak2 kelas kitorang. kejadian ni berlaku kat negeri ganu rasanya. dah ready? sila pandang atas!! haha, mesti tak nak pandang atas sebab takut


well, let's call the suicide guy as a R. R is a clever plus smart kid evah and dia memang diharapkan untuk mendapat great result la. tapi dia ni pelik. dia ada buat his own batch * lencana * yang ada 4 lambang dalam lencana. tak ingat la lambang apa. tapi ingat satu lambang la. ada lambang baju pasung.


disebabkan si R is a clever boy evah, jadi memang susah la nak tafsir benda alah ni. and di antara lambang tu, ada nombor which is 1040 macam yang aku dah mention kat atas tadi.


bila R membunuh diri kat pokok mannga * aku tak pasti mangga or manggis * pihak sekolah, polis , FBI , CIA * fbi & cia aku tipu je, haha *siasat la sebab apa R ni bunuh diri. and only clue yang ada is lencana yang R reka. so, diorang semua tafsirkan maksud lambang and 1040 tu.


siapa boleh teka maksud 1040?


jeng jeng jeng. aku rasa macam nak buat contest pulak. haha. siapa dapat teka aku bagi sejuta. haha.kiddin LOL. kalau duit cepat je korang bagi perhatian! haha. kantoi.zzz


1040 = i nothing for nothing.


1 is equal with i la kiranya.
0 is nothing.
4 is equal with for. many people using that stuff right?


so, korang dapat teka? mesti tak kan? ye la, korang tunggu aku bagi jawapan kan. * aku ketuk kepala sorang2 , haha *


so, nak belah dulu and after this aku nak buat post khas untuk someone. ngee.:D


have a nice day.
mode : sakit kepala

5 ulasan:

muniraksasa (; berkata...

gempak gilaaa ! HAHA keep it up. best :)

niesz berkata...

hehe..br fhm.. :P

man yusoef berkata...

mengikut pemerhatian...budak sekolah asrama sgt bnyk cerita seram...hehe

bidadarihijau berkata...

ahaha,,,mmg la xtpk 1 tu i...0 tu nothing..hoho

nazrul ashraff berkata...

@ munira ~ hoho. thanks 4 da compliment..:D

@niesz ~ haha..mula2 x phm yep..ngee..

@ man ~ haha.tw x p..

@ bidadari ~ masa ktorg dgr pn x t'pkir gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...