Khamis, 27 Januari 2011

~contest muka paling kiut, paling comel dan paling selamba.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


tadi aku blogwalking kejap, then jumpa contest ni. contest muka paling kiut, paling comel dan paling selamba. perghh. haha. aku nak pengsan masa buat tajuk entry tu. hee, kepada penganjur contest jangan marah ea? sob,sob sob.


aku memang tak berapa tak tahan kalau nak buat tajuk yang agak pinky. haha. pape je la. pinky pun pinky la. pinky pun, kau masuk jugak kan? k, teruskan kepada tajuk kita sekarang.


nak join contest ni kena ada syarat2 dia. so, siapa yang nak join, boleh klik sini. k, dah klik? dah? belum? kalau dah, barulah kiut. hee. 


ni la orang yang anjurkan contest ni. Nursyahida Daud. amacam? kiut? comel? selamba? hee, korang tengok, korang judge sendiri.


so, gambar apa yang aku nak pertaruhkan? em, aku pikir gak tadi. haha, aku bukanlah kiut * pengsan* and aku bukanlah comel * masa kecik2 comel la gak! haha*. tapi aku suka amik gambar selamba. 


still pikir. then aku decide nak terjah Myspace * bini lama aku* untuk cari gambar lama2 aku. gambar zaman dolu2. hua haha, gambar muka suci la katakan. so, aku choose this pic.


z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
hehe....thatz me..alohaagambar ni, amik guna fon sis aku.ye la, masa tu aku takde fon. so, tadaa! tu je aku nak cakap. haha. cuba teka ni gambar masa umur aku berapa? 


ting tong ting tong. 


masa ni umur aku 14 tahun. zzz. anda berjaya teka dengan betul? haha, harapan korang nak teka. aku ketuk kepala sorang2 dengan kuali bersabun. ngee. kiddin k. so, jom join ramai2. :D


have a nice day.


p/s ~


edit balik. hee. saya mengeTAG.


Zati dan Athirah. done. tadaa! kedua-duanya sudah diberitahu di Twitter.


tweet,tweet, peewwit.

4 ulasan:

zati berkata...

ohhh..gud luck XD

nazrul ashraff berkata...

@ zati..hoho..thanks..

KyêrulL berkata...

waaa byk contest bila masuk blog org kali nie.. hee semoga berjaya yea.. klau senang singgah lah ke blog sy


http://kaif-amb.blogspot.com/

nazrul ashraff berkata...

@ kyerull..haha..baru je singgah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...