Ahad, 19 Disember 2010

~ oh sunshine, hanis zalikha, AH.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.

                                                            assalamualaikum.
hola to sunshine. sejak-sejak akhir ni, aku banyak sungguh masalah. haha. betul! memang banyak. tapi takkan lah aku nak post kat fb every single day kan yang aku ni ada masalah.

oh fb~ saya ada masalah>> ada siapa-siapa yang boleh selesaikan masalah saya? ada cadangan?

komen~ masuk tanjung rambutan. < teringat dekat limah>
~pergi bunuh diri. < teringat dekat kes iskandar>
~pergi tidur tak payah bangun-bangun lagi

mr a'an, mr dyad, mr iskandar.

haha. bila teringat pasal iskandar, automatik teringat dua perkara. first awek dia, amira and kedua teringat dekat peristiwa ngeri < pergi bunuh diri > bila aku dengar. er, first impression aku.

huh? really?

dan aku pun tergelak terguling-guling. memang lawak habisan.

back to the entry. oh sunshine.

sejak aku habis spm, aku pun beria-ia nak pergi PLKN yang entah apa-apa tu. tapi bila fikir-fikir, PLKN tu la time aku untuk bersuka suki. bila aku dah bersemangat nak pergi, tetiba PLKN bagi tahu macam ni,

tahniah! anda tidak ditempatkan di kumpulan 1. anda mungkin mendapat kumpulan 2 atau 3.

huh? tahniah? apa maksud dia tahniah?!!!

aku dah putus fius. aiyoo. huarghh. masa tu jugak aku mesej miss vampire ii dan meluahkan rasa kesedihan aku yang melampau ni,
girl dari kiri~ miss gossiping, miss sara, miss vampir ii, miss adie
boy dari kir~mr vampire iii, mr badin.

bila aku dah puas melauhkan isi hati aku~ esoknya solat jumaat, aku pun dapat berita dari miss hajar. dia hantar mesej dekat aku.

miss hajar~ aku dapat kumpulan 2.
mr. vamire iii~ aku pun sama. amie, ameer ngan aku x dapat kump 1. mas ngan syaza dpt kump 1.

konklusinya~ aku dah tak sedih agi. hee.k stop! apa yang aku merapu ni. haha. about sunshine.=)

sekarang ni~ disebabkan basikal racing aku yang comel tu dah tersadai kat rumah ( dah tak pergi sekolah), so, aku pun dengan semangatnya naik la basikal tu sebab tak nak bagi basikal tu merajuk. haha. k, out of jargon. apa aku merepek ni!

aku round satu kampung yang permai gilak ni adalah dalam 5,6 km gi tu je. aku ni nak round 200,300 km, tak mampu la pulak, kampung aku ni bukan besar michigan nu ha. apa-apa pun, bila sampai kat satu bridge ni, aku berhenti kejap sebab nak tengok sunrise. heh. aku ni jiwang? gila kau! haha. aku bukan jiwang. aku mamat lost. end of story.

tamat cerita sunshine.

hanis zalikha? haha. pagi tadi aku teman sis ke 3 aku beli topup. dia takut nak beli sebab mamat bangla kat kedai tu pernah kacau sis ke 2 aku. haha. budus. nak je aku bagi pelempang sedas.

bila bukak paper metro, nampak perkataan kat cover page tu,

hanis atasi Siti Nurhaliza.

hanis? hanis mana la pulak ni. aku pun berkobar-kobar gila. sampai rumah je terus aku cari page tu then baca. oh. minah blogger rupanya. haha. terus aku bukak internet explorer and cari blog dia. ngaa. ambil kau, terus aku follow dia. haha. semangat doe. aku pun terus baca entry dia~ aku tak ingat sangat. tapi pasal chenta la. lebih kurang camtu. dalam aku sok sek sok sek selongkar blog hanis zalikha ni, tetibe ada satu video you tube.

james blunt?

terus aku klik dan watch. err,

first impression~ terkedu. < ada budak kecik pegang kad>

second impression~ wahh.=)< ada mamat pegang kad pulak, macam hollywood pun ada>

third impression~ romantik gilak. < aku terus terbayangkan novel aku>

fouth impression~ terkedu balik < dalam the real video~james blunt ada tanggalkan baju, aku pun  fikir, takkanlah mamat ni nak bukak baju jugak? memang budus kalau dia buat macam tu.>

and nasib baik dia tak buat. the end. korang boleh tengok video dekat sini.http://inibelogsaya.blogspot.com/2010/12/aksi-james-blunt.html

siapa jejaka itu?

that jejaka is AH @ aziz hazmi.

ni dia orangnya. inche AH. mintak izin, nak promosikan diri awak ni. hee.http://www.facebook.com/?ref=home#!/azizhazmipages

memang aku respect gila la dengan AH ni. hee. btw, bila aku tengok video tu, memang boleh masuk scene tu dalam novel aku la. hehe. pinjam tau. =)

k, nak hujan, memang dah gerimis pun.

daa, kave down~ 5.24 pm.

p/s. dah 5 lebih!!?? buku rujukan belum hantar lagi kat boboy!!

pelupa pun masih sempat posing lagi ye kamu. opps. hee..

2 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

lawa pic ko beb.. :)

stairways of heaven berkata...

haha..pic yg ne 1 lawa?? ad bnyk pic kot kat sini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...