Jumaat, 24 Ogos 2012

Eid Mubarak!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua.

heh. da lama gila kan aku tak update belog. aku pun da lupa gaya nak update belog and aku pun da lupa macam mana excitement perasaan menulis tu. heh.

btw, Eid Mubarak already coming. heh. how yours?? mine? oo, I'm really enjoy this eid mubarak with ma pemly. haha. every single day, kitorang jalan-jalan and macam tak ingat dunia. sobs. even we are tired or what so ever, hey!! to remind yollls, Eid Mubarak is about kunjung mengunjung dan ziarah menziarahi right?

and opkos lerrr, hari raya is all about kutip duit raya bagi peringkat umur macam aku yang tak sedar diri da besar gajah. haha. tapi kan, rule kat family aku ni,

selagi korang masih belajar dan tidak bekerja , maka korang dapat hak la nak kutip duit raya. ahaks! so, apa lagi, datang la melawat rumah ai. bwahahah.

kay, stop babbling pasal entah apa-apa entah kau ni Nazrul . jom kita layan gambar raya je la.

hey you, you, you. before I'm telling you more , lemme tell all of you, *gedik gila gaya kau cakap ni.* tema tahun ini untuk family aku adalah KUNING!! yeya. mempersembahkan, budak paling kacak untuk abad ini,

NAZRUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bwahahaha. sila muntah dengan pantas.

btw, yes. this is my outfit during the first day of eid. gila kau! ahaha. best kot kalau dapat pakai baju melayu baru yang bertema. hiks. tahun lepas tema keluarga aku ialah Turqoise yolls. and before that is Oranje. 


this is ma siblings. yes. kak ngah, alang and aku. kak long takde sebab dia anak angkat. haha. mati la aku kalau dia baca apa yang aku tulis ni. kuning is all way around kecuali alang la sebab baju raya dia kind like more to warna cream and not too yellow. 


ni pulak sesi mintak maaf serta sob sob sob yang tak sobs mana pun. aktiviti mintak maaf setiap tahun juga disertai dengan aktiviti kutip duit raya. bwahahaha.

lepas mintak maaf, dan kutip duit raya. lepas tu ialah sesi ambil gambar seperti setiap tahun. its family time!!!!!!!!!!!! 

dey! gambar family la kan. hiks. 

dalam gambar family haruslah ada emak, ayah , kak long and her husband. also with her kids which is Adriana and Aidlilya. both of them are adorable. 


comel kan? ye la, dalam gambar je nampak comel. hakikatnya, nak je aku tampo sorang-sorang. bwahahaha.

btw, this year eid mubarak is so much fun. I have many entry want to post yet I'm too lazy to post it. heh. esok still jalan-jalan raya with ma pren pulak. and after that, Ameer and I will goin to Genting to attend some event there. hope it will be so much awesome. ;)

till then from me. ;)

kepada sesiapa yang suka baca cerpen, boleh la baca karya aku yang tak seberapa ini. haha. aku pasti korang tak akan menyesal bila baca :)


24 August 2012
0234
Klang








4 ulasan:

nurul asliza berkata...

haaa..mari2 masuk dalam famili kami..nanti dapat duit raya..hhahhaha..
hoiii..baju akak sama ngan ayah la..

Gee berkata...

hehe..salam aidilfitri..(^_^)

Dahlia Amirudin berkata...

pleasee i need your help :) saya tahu awak baik kan ? join GA ni
http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

Ain SSB berkata...

Woah kuning dia tahun ni! Selamat Hari Raya Aidilfitri, Nazrul! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...