Khamis, 28 Jun 2012

Tourism Malaysia : Sabah di Bawah Bayu!!!!!

assalamualaikum wbt

jadi esok aku dengan family aku akan ke Sabah negeri di bawah bayu!!!!!!!!! oo  yeah. memang kali pertama untuk aku jejakkan kaki ke Sabah. kalau dulu travel Kedah dengan kawan aku. sekarang dengan family pulak.

antara tempat yang aku akan pergi

: Jambatan Tampurali
: Pekan Kundasang Market
: Pekan Nabalu (Karambunai ) Market
: Kinabalu Park ( Canopy Walk )
: Poring hot spring
: Desa Mesilau Dairy Farm
: Rumah Terbalik Tampurali
: Luanti Sungai Tagal ( Fish Spa )
: Kundasang War Memorial
: Sabah Tea

sangat tak sabar aku. ni pun dah jiggle semacam je. kah kah kah. over kau Nazrul. entry Tourism Malaysia : Kedah Darul Aman pun tak siap lagi, ni dah jejalan lagi. hah, gasak la. asalkan enjoy. :)

jadi blog ni akan sunyi sepi selama 3 hari.

tu je ai nak bagitahu. okbai.

0026
Klang
@TheodoreNazrul

2 ulasan:

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

gi sabah tak bgtau. klu tak..bole jumpa!

hamzah ian berkata...

bila lah daku dpt ke sana.. huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...