Rabu, 13 Jun 2012

Souvenir from South Korea

assalamualaikum wbt dan selamat petang.



thanks to Haidhar that gave it to me. :)

really appreciate it so much. he gave to me because he knows that I really love reading book(s) tehee. aku suka gila guna penanda buku ni.

aku tunjuk kat Alang, " tengok la, lawa tak?" pusing-pusing souvenir sambil tunjuk muka riak giler.

"apa ni?" alang amik dari aku. " sanggul kat kepala ke?"

and I was like =.=' haha. alang ni la kan. nak buat gaya lawak semedang je.



Haidhar baru-baru ni  pergi Korea,(takde la baru-baru ni pun, almost a month sudah! ) and bila kawan pergi korea, of course la, ayat tak boleh belah is

" SOUVENIR WEH!!!!!!!!!!!!"

ngeh3x. aku tak la macam bebudak perempuan lain yang

" KAU OERGI KOREA?? HOMAIGOD!!!!! JELES WEH. KAU JUMPA ARTIS NI TAK? JUMPA DIA TAK?"

sseriously people? itu yang mampu kau fikir? haha. tapi nak cakap lebih2 pun tak boleh, da minat kau kan. kay guys. lately terasa malas nak bukak laptop, jadi belog pun terasa tak berupdate dan mula berhabuk. heh.

till then.

kave down, 1325

2 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Kau tahu tak? Kau punya souvenir from Korea tak bagi2 lagi niiiii. HAHAHAHA. Bila nak claim? :P

sYiRa LoKMaN berkata...

i likeeee :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...