Jumaat, 16 Mac 2012

~ The Lorax

assalamualaikum.



 da tengok? I bet , all of you must watch this The Lorax coolio movie. this movie is really ohsem dude. aku tengok dia punya premiere screening last 2 March 2012 which is dah berzaman gilak. tayangan sebenar dia pada 8 March 2012.

so, I was very lucky when I got the ticket from nuffnang. thanks nuffnang for this oppurtunity. it's really superb when you watch a free movie with 3d!

From the director, Despicable Me, so, apa yang korang semua tunggu lagi. walaupun, terlambat nak promo movie ni, but korang must watch it bagi sesiapa yang tak tengok lagi.

a really nice story with the moral value that are really coolio. aku hampir nak nangis bila tengok cerita ni. sangat touche' okay. ;)

moral value dia sangat full and apa yang aku dengar baru2 ni, The Lorax sekarang mendahului box office dekat US and merupakan movie animasi paling berjaya setakat ini dan berjaya memintas Mr Incredible sebagai movie animasi paling laris sepanjang zaman.

tough and sweet. ;)

okay, got to go. this is currently, I give 9.99 out of 10. :) pretty ohsem guys. assalamaualaikum & salam jumaat semua.

2 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

wah. 3D ke? bestnye

hafiz hafizol berkata...

x de org ajak pun aku! sob

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...