Khamis, 8 Disember 2011

~ roti canai sardin dan cendol yang umphh!!

assalamualaikum.


semalam, awal-awal lagi aku dah janji dengan Barney untuk sarapan sama-sama dekat kedai mamak. Barney dah janji nak belanja aku makan roti canai sardin. yes!!! aku dah suka gilak. first time dulu, masa aku makan roti sardin,memang tak terkata sangat sedap. jadi bila Barney nak belanja makan roti sardin, aku on je la! tehee.


orang dah belanja and nak bagi rezeki, kita jangan tolak.




roti canai sardin yang tinggal separuh. overall, memang roti sardin ni sangat memenuhi selera aku. heh. harga dia pun agak berpatutan la jugak. rm2.50. tapi Barney yang belanja, jadi aku tak berapa nak amik port pasal harga.

after makan roti sardin, kitorang gerak ke Lab Fizik untuk buat eksperimen which is start dari pukul 10 pagi till 1 petang. tapi 12.30 tengah hari, kitorang dah siap pun buat eksperimen. lepas tu terus chow pergi Flat Ikan sebab nak beli lunch. kat sana jugak, aku telan cendol even suara aku sekarang macam apa je. haha.



rm 1.00

yessza!! memang terlerai rindu aku nak makan cendol. kekwat gilak bahasa aku. heh. cendol Flat Ikan ni pun quite okay la dan lemak berkirim. harga pu okay and rasa dia sangat la okay!! :)

roti sardin dah lahap & cendol pun dah telan. semuanya aku suka!!! tehee! okay, gtg. sweet dream semua.

kave down
8 Disember 2011,0143.

5 ulasan:

wani ezryl * berkata...

flat ikan UPM ke?? xD i was in UPM once. rindu gile lama xpergi sn.

k e y r i berkata...

untungla dapat pegi penanggg!!! demmit samai sekarang aku geram -.-

k e y r i berkata...

*sampai :p

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@wani ~ yap. flat ikan upm

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@keyri ~ sejak bila pulak aku g penang?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...