Sabtu, 4 Jun 2011

~ UPM. UPM lagi !! eh????

assalamualaikum.


aku study dekat Pusat Asasi Sains Pertanian. Under UPM. dekat UPM tu, aku live kat Kolej 13. dekat Kolej 13 nan permai tu, aku tinggal kat Blok Musytari atau Blok B. dekat blok B tu, aku tinggal kat tingkat 3. kat tingkat 3 tu, bilik aku yang first sekaliiiiiiiiiii !!!! B301. haha. semangat gila aku ni. kat dalam b301 tu, aku dapat katil yang pertama.


tamat mukadimah.


siapa tak paham?


aku pun tak berapa paham sebenarnya, haha. aku baru telan Bena Expectorant tu lagi. sadis gila weh! straight to the point!  aku dah live kat UPM selama 2 minggu. ni first time aku lepaking kat hostel. sebelum ni aku live kat rumah je. and ada several budak kat UPM tahu yang aku dulu pernah dapat SBP tapi tak pergi. and bila dorang dapat tahu, dorang akan tanya soklan ni.


" kau dapat masuk sekolah (*^&( . apesal tak pergi! rugi gila! top kot!!! "


dan aku menjawab.


"entah."


speechless. tapi tu belakang tabir. apa yang aku nak cakap, live kat hostel tak la bad sangat. hee, cuma aku malas nak basuh baju je. <-- aku memang pemalas! dan kena kejar bas selalu. kelas berderet macam semut. semput jugak! ( sebab tu aku demam. haha. <-- orang lain pun ada demam jugak tau. bukan aku sorang je. :P )


kalau kat UPM, petang2 tu memang aku lepak kat Bukit Ekspo je la. jog 30 minit sebelum mandi and pergi solat maghrib. ( aku tak rasa aku jog! aku rasa aku banyak duduk sambil amik udara segar! kah kah kah ) kalau aku rajin, aku turun solat maghrib kat Surau Orion tu, kalau malas, solat maghrib dalam bilik je. berdedikasi tak aku? wakakaka. 


kengkawan pun best je! haha. dapat nickname segala bagai. roomates aku memang different and 1 Malaysia kaw2 punya. ada orang kelantan, perak and perlis. ada budak dari Maahad, ada budak dari SBP, ada budak dari MRSM. and they're totally awesome! best gila kot!!!! untuk kuliah pun agak seronok la jugak. aku dapat kuliah 4 and prof and doc sangat errr, oooooooooookey!!! 


tapi aku selalu mengantuk kat dalam kelas. tak tahu kenapa. bila masuk kelas je, saat hendak membuka buku, setan macam dah letak peti ais kat mata aku. haha. kuyu gila dan menyedihkan. :( bukan aku sorang je la. ada je lain macam Bobo, Acap, Haidar. dorang ni pun team suka tidur. sorry aa weh aku terbocorkan rahsia korang. 


semoga minggu depan aku tidak cepat mangantuk dan menjadi lebih berdedikasi. amin. 


kepada Sara Martoto dan Khairi Fakhri.


Nazrul Ashraff Bin Buang adalah budak berdedikasi. sila akui dengan segera!




bak kata Dian


Imma hit the sack dengan senyuman paling lebar kerana mission accomplised sudeyh. goodnyte everyone. get well soon. 


same from me.
night. 




huarghh ! ( menguap sambil tutup mulut ) C~~

8 ulasan:

:Cikgu Akim: berkata...

Tahniah dpt teruskan dipusat asasi sainspertanian upm..semoga sambung degree dalamkursus yang anda minat..hehehhehe

good luck!!jangan kuat tdor..keh3..

syaza nazura. berkata...

pemalaaaaaaaaaaaaaaaas! :P hahaha.

naz & sya berkata...

@cikgu akim ~ kalau da ngantuk tdo je la. haha

naz & sya berkata...

@syaza~ aku mmg pemalas!

Nour Akmal berkata...

UPM gak..kolej serumpun..
tgh cuti skrg..huhu..

naz & sya berkata...

@nour ~ argh!!!!!!!!!!!!!!!!!! xla jauh mana pun!

Amanie Ashraff berkata...

aku masih tunggu nickname ko kat upm :P

naz & sya berkata...

@amanie ~ oh, sebentar2. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...