Sabtu, 4 Jun 2011

~ hingus meleleh.

assalamualaikum.


kejap lagi pukul 4. kejap lagi masuk azan asar. kejap lagi aku nak jejalan naik basikal keliling kampung. okey yang ni aku tipu. sekarang ni aku tengah buat jurnal english untuk kelas english aku. dah nama pun jurnal english. mestilah untuk kelas english, takkan untuk kelas pertanian la pulak kan?


tapi masalahnya sekarang ni aku mula selesema. hingus asik2 meleleh je. aku hope hingus aku ni tak meleleh turun dari hidung lalu tepek pada keyboard laptop sis aku. haha.





bak kata orang tua2, tak kenal maka tak cinta. okey, berhenti mengarut. untuk selesaikan masalah hingus meleleh aku, aku kena baham Polaramine / Dexyhlorphenaramine 2 mg. AWAS! MENGANTUK!!


ada aku kisah mengantuk tak mengantuk? hingus aku dah capai tahap merah yakni meleleh cam hapa je. untuk jurnal english aku tu, teacher aku iaitu Miss Ranmeet Kaur kata kena lebih 150 patah perkataan. tapi aku rasa macam dah terlebih-lebih pulak. haha. macam biasa, bila aku dah start tulis sesuatu, aku akan ada masalah dalam mengakhirinya. 




aku tengah pikirkan macam mana nak habiskannya and dalam pada masa yang sama aku kena buat jurnal yang tahap skema gajah punya. tapi aku bantai tatabahasa je. :p english aku masa SPM dah la B je. haha. memang broken tahap lembu punya. baik aku siapkan dulu jurnal aku before aku meraban kat dalam blog ni. hehe. sekarang ni layan lagu Big Girl Don't Cry by Fergie. 


have a nice evening semua. ;)

9 ulasan:

senyumSOYA berkata...

hihi..gud luck.. don't play2~ hihihi

Orang Kampung berkata...

cian kt dia..
haahahaha

naz & sya berkata...

@soya ~ haha.. tnkiu..

naz & sya berkata...

@mizi ~ kesian kat aku kan?

Rozuan Ismail berkata...

makan ubat tuh.jangan degil =)

naz & sya berkata...

@rozuan ~ aite, aite

Amanie Ashraff berkata...

it doesn't matter pun if english kau b. jurnal english ni pun bagus jugak. 1 way to improve writing skills :)

naz & sya berkata...

@amanie ~ setuju dengan anda. hehe

Tanpa Nama berkata...

better search engine rankings seo copywriter backlinks backlink building

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...