Ahad, 19 Jun 2011

~ happiness.

assalamualaikum.


jumaat lepas aku pergi jumpa lembu untuk praktikal Pertanian aku dengan bebudak kuliah 4. minggu lepas, untuk praktikal pertanian, aku tanam Durian Belanda. haha. percaya tak? aku rasa macam dah jadi petani berjaya je. haha.


jumpa lembu best jugak and the view is superb and panacea. still la UPM is the best view of uni evah! haha. nak mencapap pulak aku ni


let's see the picture from Esperia.

lembu! haha. dia nak sedut susu dari puting lembu tu. mooo


yang ni dari baka Brahman rasanya kalau not mistaken la. =,=' gemuk gila lembu ni.


boys kuliah 4. agak terencat di situ. haha. kat sini ada je budak2 JPA, budak2 EX MRSM and EX SBP.

happy moment :)


best friend. the triangle of friendship. it's good when we see somethin like this. it's memorable okey and fun. hee. 


merenung masa hadapan. 


kuda! haha. 


dari kiri : zufa : kuda : haidi

apa2 pun, jumpab lembu and kuda memang best! haha. yang tak bestnya, hari tu aku tak bawak cermin mata. kuliah selama 1 jam 30 minit dalam bilik kuliah memang mengantuk habisan. =,=' 

tapi bila praktikal memang best la! ;)

 yang ngeri cuma banyak sangat periuk api bersepah. tahu tak periuk api tu apa? periuk api tu 

TAHI LEMBU! HAHA

kalau nak jalan, sila pandang bawah. aku nak chow dulu. nak baca and buat latihan fizik. isnin dah start periksa.

okbai!

10 ulasan:

mr pot n mrs lat berkata...

woww ,
gemok gemok lahh lembu tuhh .
nampak sedap .
hehe :)

: MRS LAT :)

k e y r i berkata...

hahahahahha ko mesti ade terkena periuk api tu kan? padan muka! haha :P

Rozuan Ismail berkata...

macam best plak kos ni ye

Amanie Ashraff berkata...

ko tanam durian belanda ye. nnti dah berbuah anta kat aku

cik_zetty berkata...

best kau ye jumpe lembu? hahahaha, durian belanda? nanti hantar kat aku tau hihihik

naz & sya berkata...

@mrs lat ~ memang gemuk gila! haha.

naz & sya berkata...

@keyri ~ apakah?? haha.

naz & sya berkata...

@rozuan ~ mmg best pun!

naz & sya berkata...

@amanie ~ it's takes 1 or 2 years..

naz & sya berkata...

@cik ~ wtp aku nak hantar? haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...