Isnin, 2 Mei 2011

~ segmen diteruskan, Addin dan Jijah punya story molly.

assalamualaikum.


dah berabuk aku tak update segmen kan? haha. gila sadis dan kejam sungguh. ok, sambil layan Jar Of Heart by Christina Perri aku akan segmen : BLOGGER DI ZAMAN SEKOLAH ini. 


next is Addin dan Jijah punya story.


kisah gadis bernama Addin


gambar.





nama kelas


: 5 Amanah ( SMK Air Molek )


pernah crush?


: pernah! nama dia......


heh, dan selebihnya di sini
@addin


okies, next! kita akan menjenguk Cik Jijah kita. wiiii.


gambar





nama kelas 


: 5A4 ( macam nama kertas ) =,='


pernah crush?


: crush dengan . . . . . . . . . . .


dan selebihnya di sini!!
@jijah


okies, wiii. nama jijah & addin akan diletakkan kat bahagian sidebar. korang boleh tengok senarai2 nama yang join. heh. its nice actually bila baca pengalaman diorang semua ni. 


macam2 sekolah ada. sekolah harian biasa, sekolah agama, sekolah swasta, SBP, teknik and so on. dan pengalaman tu yang menceriakan hati kita sebenarnya, pengalaman tentang sekolah. sejarah dolu2 kala. haha.


tentang crush, best friend, cikgu yang tak suka! it's all about school after all. miss that moment. heh. siapa2 yang nak join boleh klik sini
@segmen : blogger di zaman sekolah. 


daa.



4 ulasan:

Orang Kampung berkata...

lalalalaalala

Shairazi Saidin berkata...

fuhhh. hebad...malu la daddy nk tunjuk kisah lama daddy kt skolah. HEHE.

Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ apesal? nak kena tampo? haha..

Inche Vampire berkata...

@shairazi ~ bwahaha. tu pun malu :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...