Khamis, 19 Mei 2011

dengar, dengar.

ni entry syaza athirah hamzah. mood x elok sangat. dengar, dengar. tadi kan, nazrul  si partner blog aku tu datang rumah aku, aku dah bantai pelik apesal mamat ni mood pelik gila sengal. selalu budak ni ketawa macam setan.  pastu dia cerita la kat aku pasal satu blog, what he call, "inche gossip" n satu lagi blogger ntah apa ke entah namanya, aku tak ingat sangat. aku panggil blogger tu XY je la.

dia cerita kat aku yang blogger nama XY ( damn tak pasti nama dia apa!)  ni telefon dia pastu talk bla bla bla and tanya yang si Nazrul ni ke tuan punya "inche gossip" ( sebuah blog ) . wah. sesedap oranje nak main tuduh-tuduh. korang tahu tak yang "inche gossip" tu ada tulis entry pasal si XY tu? tahu tak? aku pun baru tahu.

XY TUDUH ( aku guna caps lock! apa peduli aku! ) "inche gossip" tu Nazrul punya blog sebab Nazrul guna nama as a Inche Vampire dan orang yang kutuk dia tu guna nama "inche gossip". What the heaven! aku tak paham apa masalahnya kat sini? kat mana relationship dia. kat mana fixed constant dia. ( looser. ) kau tunjuk kat aku.

masa nazrul bagi tahu, aku rasa macam nak baling novel yang aku pegang tu kat muka mamat yang buat tuduhan kat bestfriend aku ni. weh! rasa macam nak sepak-sepak boleh tak? meh aku storyline sikit. meh aku cerita sikit kenapa si Nazrul tu guna nama Inche?

ni mesti sebab budak tu addicted sangat baca hlovate. ni mesti terikut-ikut masa buat novel. terikut-ikut sangat dengan Inche Benz Alif Sulaiman dia tu. urgh. so, after this, aku akan tukar nama Inche Vampire si Nazrul kepada Nazrul Ashraff seperti sedia kala. da, da, da. macam bodoh je kan, hanya kerana perkataan Inche, si nazrul tu da touche'. cam looser. aku tak paham apesal kau nak touche.

aku pun cam sengal kutuk kawan sendiri. kepada XY, atau entah apa nama kau, nanti aku tanya nazrul balik masa nak tag nama kau kat SB, populasi kat malaysia ni banyak derr. 27 million. just remember that. siapa2 boleh guna.  dulu kawan aku ni touche gak pasal hal zaman purba kala tu. cam haram. yang pasal mesej tu. entah paper la. kau terasa ke entry aku ni XY? aku buat tak tahu je la. chow. aku nak tag kau kat SB biar kau baca.

2 ulasan:

syaza nazura. berkata...

chill laa, encik vampire dan the ladyy :) biasalaa, tersalah orang kot. relax okayy? :))

p/s. nama kita sama :))

Piah Becok berkata...

hoh! aku da bace dah inche gossip tu. tapi yang main tuduh-tuduh tu pehal? aku pn tulis je inche tu kan sume orang laki yang aku kenal. sedap rase je tuduh.


weh, aku da hapdet pasal 10 things. jemput baca. day three : 10 things you hate

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...