Jumaat, 6 Mei 2011

~ cek UPU 2011.

assalamualaikum.


masa aku dapat tahu yang aku masuk asasi UPM, masa tu aku tengah mandi. aku letak fon kat dalam bilik air. then Rita telefon. perghh. haha, nasib baik aku tak tergolek jatuh kat dalam bilik air tu semata-mata nak dapatkan fon tu. tak ke haru kalau tetiba je jatuh? haha. sadis.


then rita cakap la,


" wei Naz, kau dapat asasi UPM!!"


aku dah jerit2 kat dalam bilik air. aku rasa mesti mak aku pikir yang aku ni kena dapatkan rawatan dengan segera kat Hospital Bahagia.





hehe. and syukur alhamdulillah yang aku dapat Asasi UPM. surat tawaran keluar 7 Mei 2011.


kalau nak cek UPU, boleh klik sini.


@semak upu


mula2 aku guna fon, dan sangat lembab. zzz. cara dia pun ok je. taip


UPU RESULT ( no ic ) dan hantar ke 15888. hee, nasib baik ada Zamir dengan Dean ex asasi UPM, boleh aku tanya macam2 kat dorang. hehe. Zamir kata dah la banyak pencilok kat situ. =,=' sadis.



mintak-mintak dijauhkan. :P BAKO!!

share la dengan aku, korang dapat UPU mana? and nak pergi mana? matrik? form 6? or UPU? okbai.



32 ulasan:

nur amalina athman berkata...

tahniah laa yerr..:)

wahh..lawa laa new header tuu

Inche Vampire berkata...

@amalina ~ sama2 :)

zaMir berkata...

woiitt...hahaa...ko jgn nakal2 nnt kat upm nih...

zahidah dihaz berkata...

tahniah...my little brother dapat usim...tapi dah beli tiket untuk mendaftar ke matrik labuan....tak tau lah cam ne nanti....



New Entry: SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN SPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012

Dayana AZ berkata...

tahniah2 ! :)
dayana dpt um, hayat hee .

Inche Vampire berkata...

@zamir ~ hik hik hik.. ok bro!

Inche Vampire berkata...

@zahidah ~ erk? labuan? jauhnya =,='

Inche Vampire berkata...

@dayana ~ hee..tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ummu Qaseh berkata...

Tahniah! Jangan duk memain nanti. Hehe.. Aku dapat UIAM.

Inche Vampire berkata...

@ummu ~ hehe.. ko pun sama! tahniah! an jangan memain. hee..

annenyss berkata...

congrats. hikss :)

k e y r i berkata...

UNTUNGLA PANDAI DAPAT MASOK IPTA KAN... PAS NI NTAH TEGOR PON TAK.. =____=

Inche Vampire berkata...

@ann ~ sama2 ;)

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ apakah?????

Farah Nordin berkata...

Tahniahhhhhhhhhhhhhh :O

Inche Vampire berkata...

@farah ~ sama2!!!

IzudeEANtheSEVEN berkata...

yeah..ko dah jadi junior aku..hehe
sampai hujung bulan 6 aku ade kat kolej 13...aku wat short sem...

so kalau ade ape2 pasal asasi,lecturer,buku and ape2 problem leh tanye aku..(kalau nak tanye ler)
nanti leh jumpa and bawak ko jalan2 kat upm nie..hehehe

Inche Vampire berkata...

@dean ~ haha,, akan ku tunggu!

athirah berkata...

ko g upm ke mana ni???

Amanie Ashraff berkata...

wow tahniah2. dah agak ko mesti dapat punye :)

Inche Vampire berkata...

@athirah ~ a'ah..

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ terima kasih :)

einz miszmessy berkata...

congrates2~

Inche Vampire berkata...

@einz ~ sama2 :)

Wild Cherry berkata...

Tahniah Ked... Kt sane nti, blajar btol2 tau..

cik chopu berkata...

tahniah tahniah. aku dapat asasi kat uiam. macam ramai prefer nak pegi u je berbanding matrik.

Faris Adli berkata...

aku tak dapat mana2..sedihnya??

mungkinkah kerana aku sudah tua? tahun ni umur aku 25 tahun. Atau mungkin kerana aku telah masuk 2 universiti? aku sedang berada di tahun akhir degree aku dan aku adalah lepasan diploma di universiti...wuhahaha

Inche Vampire berkata...

@ecah ~ thnks 4 da wishes!

Inche Vampire berkata...

@cik ~ asasi lagi hebat kot dari matrik..

Inche Vampire berkata...

@faris ~ anda aneh. =,='

aL sYa berkata...

hehe.. tahniah dpt asasi.. asasi ape tu? pertanian kah?

Inche Vampire berkata...

@al ~ a;ah.. sc pertanian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...