Ahad, 1 Mei 2011

~ bila dibenci, semua jadi macam haram.

assalamualaikum.






betul la apa yang Norfa cakap dulu, kalau dibenci memang la ada akibatnya untuk blogger2 ni.


@Norfa

aku rasa kalau blogger ni dah dibenci, ni lerrr antara akibat dia.


:: dilucutkan jawatan dari bloglist.


:: langsung tak bertegur sapa di mana-mana dunia maya sama ada di facebook, twitter, blog mahupun telefon bimbit.


aku paling tak tahan yang kedua ni. touche. perghh. mendedes kepala otak bila dapat tahu kita ni dah dibenci. di banned! hambik kau. tak ke sadis lagi menggelikan lubang telinga yang sememangnya tengah geli ni.


akibat daripada dibenci


:: gangguan emosi, mental, fizikal, rohani, jasmani, kesivikan dan kefizikan. paper je la.


:: mudah melenting dan rasa macam nak hempuk kepala kat skrin lappy.


:: kalau kawan maya lain buat salah sikit atau mengada-ngada atau buat perangai yang macam nak kena lempang, akan terus mendapat penumbuk super saiya.


touche. 


di entry 1 Mei 2011 ini saya mengucapkan maaf jikalau membuat silap. :( seriously! aku tak tahu apa silap aku. just because of one entry yang entah apa-apa entah, please don't harm yourself by hate me so much. 


it's just too pathetic and looser. urgh. bored. and cliche. kalau tak suka, cakap depan-depan and aku rasa aku dah terangkan segala bagai. it's insane and this entry also insane. pfttt.






siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest



contest KAMI FOTOGENIK akan berakhir pada 12.59 malam ini. ok bai!

10 ulasan:

zacky ~786~ berkata...

loorrr ~ awat nie.. haih .. bencin tak bek tok kesihtan~

Cik Atiqah Shaharin berkata...

msti sbb psl entri sblm ni kn?.. dunia blogging ni kdg2 pyh nk phm. better jgn relate dgn spe2 klo nk buat entri.

azrijohan berkata...

cool..biase la dunia

Inche Vampire berkata...

@zacky tarapapapa

Inche Vampire berkata...

@cik atiqah ~ bukan pasal dato' iskey. haha. dia bukan topik menarik untuk dibualkan..

Inche Vampire berkata...

@azri ~ haha. dunia tu bulat.hope he or she will received it. touche

k e y r i berkata...

betul2.. time kene mental/banned tu mmg xleh blah rasenye... =='

Miss Ran berkata...

ade y benci>

kite kne berani tanggung akibat bila da macam,..

saba ye

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ haha... aku paham maksud kau..

Inche Vampire berkata...

@ran ~ yap.. heh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...