Jumaat, 8 April 2011

~ sesi komen mengomen bermula. eh! ada nama aku la!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.

dan sesi komen mengomen bermula. ;) aku dari kumpulan 3 bersama mrs secretary & miss ran.

aku mulakan dengan mrs secretary.


@mrs secretary


header 


cun! gambar termenung dan menunjukkan profile picture yang menarik! profile picture tu gambar yang diambil dari sisi. heh. dengan latar belakang merah. cooolio. :D


shoutbox. 


nice! tapi macam terlampau serius sangat penggunaan warna shoutbox tu. mungkin boleh gunakan warna lain. :)


susun atur belog


teratur. not bad. :D benda yang diutamakan letak di bahagian atas seperti button follower. :D


susunan entry


dalam satu page ada 5 entry ye? hee, cuba kurangkan sikit kepada 2 atau 3 entry. kalau lappy yang berat, takut loading beriban lama. ngee.


entry.


belog yang berinformasi. penggunaan tutur kata yang menarik! heh.


keseluruhan : belog yang cun! tersusun dan coolio. :)

next , belog miss ran


@miss ran


header


ada quote tentang cinta, heh! aku nak copy image tak boleh sebab mozilla lappy sis aku ni tak boleh copy image. sorry. tapi korang boleh klik link dia kat atas. nice one la! ada payung kat tepi tu! cun! cuma aku tak tahan tengok pompuan kat tepi tu. haha. takpe2, boleh terus letak je sebab aku ni buta seni! heh.


shoutbox


eh? takde shoutbox ke? ke aku yang tak nampak. =,='


susun atur belog.


and again! aku rasa belog pompuan sangat cun la kalau kita cer pasal susun atur belog :) belog dia kemas. macam belog yang di atas aku baru komen ni. and PINK. again! haha. takde pape. saja je aku nak mention. :)

susunan entry.

ada 3 entrt dalam 1 page. ok. dah kira nice one la tu.


entry


suka gila dengan penggunaan ayat. attractive dan boleh menarik minat seseorang untuk terus membaca. kui,kui,kui. :)


keseluruhan : up to date, nice and lalala cun! 

k, done. eh, nak tanya, Miss Ran ke yang buat cerpen guna nama blogger tu? *garu kepala kejap* ada orang tanya, tapi terlupa nama pulak. heh.

tetiba aku rasa nak cabut je shoutbox aku. baru aku tahu kalau guna lappy sis aku yang ke2 ni, belog aku sangat messy. huu. *kesat mata*


siapa yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini, hee


@contest

tetiba aku nak sambung online pulak! haha. sorry la yang 6 ayat tu. wakaka

4 ulasan:

padlie berkata...

Boleh guna nih tips2 nih..

Entry terbaru padlie: Tenaga Solar VS Tenaga Nuklear

The Lady & Mr Vampire berkata...

@padlie ~ iyap :)

Miss Ran berkata...

ye syelah tu..gne nme sunah n ady..knp? wahaha puji lebih nmpk..

kne komen baik2 je ni..erk shoutbox da buang..serabot&*I)^%%$#@@

The Lady & Mr Vampire berkata...

@miss ran ~ haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...