Sabtu, 30 April 2011

~ question and answer, fake and true.

assalamualaikum.



kalau orang tanya aku, haiwan apa yang paling aku cukup tak suka? dengan pantas aku akan jawab anjing.


kalau orang tanya aku, belog mana yang paling lucah? dengan pantas aku akan bagi link telor.


kalau orang tanya aku, artis mana yang paling aku tak suka? dengan tersengguk -sengguk aku akan cakap, artis tergedik-gedik macam Fasha Sandha. kasihan. =,='


kalau orang tanya aku, belog mana yang paling kelakar? dengan teruja aku akan bagi link belog Cik Epal.


kalau orang tanya aku, orang macam mana aku paling benci? dengan sinis aku akan jawab , orang yang fanatik sangat dengan K pop. asik2 K pop, asik K pop. benda lain takde ke?


kalau orang tanya aku, siapa orang paling kejam kat dunia ni? aku tak akan jawab Hitler sebaliknya aku akan jawab, anak murid saya. 


kalau orang tanya aku, cinta apa yang paling klise? aku akan jawab, cinta yang jejakanya anak orang kaya bercinta dengan si dara yang miskin lalu mendapat tentangan si ibu yang kejam macam mak tiri sindarella.


kalau orang tanya aku, best tak jadi blogger? dengan angguk-angguk aku akan menjawab, best sangat2. lagi2 dengan kehadiran cik misteri. oh! cik misteri tu gelaran aku untuk Cik Anon. 


kalau orang tanya aku, best tak twitter? ooooo. mulut aku akan membulat bagaikan terowong smart lalu menjawab, best! lagi2 dengan kehadiran Mizi and Zati. #TipuJe.


kalau orang tanya kat aku, novel apa yang paling best? aku akan jawab. semestinya JK Rowling punya karya dan Hlovate punya cita rasa. 


kalau orang tanya aku, belog siapa paling bosan? aku akan jawab, blog orang yang aneh dan suka puji diri sendiri. suka sangat cerita pasal pageview, pageview, pageview. kalau tak pasal tu pageview, suka cakap pasal diri sendiri. ' hari ni aku nak cerita pasal follower pulak'


kalau orang tanya aku, apa warna paling cun kat dunia ni, aku akan jawab warna purple even cikgu aku cakap warna purple untuk golongan gay. ada ke cikgu ni! haiya! 


kalau orang tanya aku, apa haiwan paling annoying sekali? aku akan jawab anjing sebab dulu ada 4 ekor anjing kejar aku keliling billion. macam haram!


kalau orang tanya aku, pernah tak aku kena lempang dengan cikgu? aku akan jawab, pernah! tapi yang paling ingat masa aku darjah 4. nama cikgu tu Cikgu Azmi. suara dia perlahan sangat macam apa-apa je la tapi kelempangan dia sangat hebat dan sampai sekarang aku tertanya-tanya, apakah kesalahan saya cikgu?


kalau orang tanya aku, pernah tak aku nangis masa baca novel? aku akan jawab pernah je. tapi senyap2 je la. takkan nak melalak sampai satu kampung dengar kot! nanti dorang ingat sundal malam mana yang muncul. 


kalau orang tanya aku, apa makhluk macam setan kat dunia ni? tanpa segan silu aku akan menjawab line streamyx!


kalau orang tanya aku, kenapa kau ni annoying sangat? aku akan jawab, aku rasa orang yang menanyakan soalan itu kepada aku lagi annoying sebenarnya. 


kalau orang tanya, apa relevan kau buat entry macam ni? aku akan menjawab, sebab masa ni aku tengah bosan macam harimau tak cukup makan. dan aku perlukan trigger. 



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest



ok bai!

10 ulasan:

cik_zetty berkata...

hahahahaha sengal, gelak guling2 aku baca, #ngeng

pinqy taraturuu berkata...

kahkahkah~
got nothing to say~
superb!

Orang Kampung berkata...

grrrrrr.. panggil la nma femes aku..

cik chopu berkata...

yeah bila bosan, elok elok takde kuasa super pun boleh berlagak bertukar jadi superman.

zacky ~786~ berkata...

yeah ! suke novel JK ROWLING.. p bace tak pernah habis pn .. huhu

Inche Vampire berkata...

@cik ~ haha.. lawak ke?

Inche Vampire berkata...

@pinqy ~ tenkiu :)

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ tak nak! haha..

Inche Vampire berkata...

@chopu ~ tak suka superman.. haha..

Inche Vampire berkata...

@zacky ~ bwahahaa.. tak pernah habis? dasat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...