Selasa, 26 April 2011

~ lelaki dan wanita kongsi cerita yang sama. sekolah tercinta :)

assalamualaikum.


segmen : blogger di zaman sekolah bersambung di pagi-pagi yang hening ini. heh. aku nak update cepat-cepat lemon lepas tu terus tidur sambil meledani mimpi-mimpi indah. eceh wah!


lelaki ini punya cerita.





nama kelas 


: 5 anggerik


pernah crush ?


: tak pernah crush! tapi ada orang yang pernah crush dengan aku. 


dan selebihnya di sini
@saiful


perempuan ini punya cerita.





nama kelas


: 5 it 1 <-- tak tahu makna it tu apa =,='


pernah crush ?


: aku pernah admire kat mamat seorang ni.


dan selebihnya di sini!
@ziqa


heh. makin lembab aku menghupdate segmen ni. :(



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

ok bai!

psstt, boleh jenguk senarai2 terdahulu blogger2 yang join segmen ini di bahagian sidebar! :)

6 ulasan:

k e y r i berkata...

haha aku kenal sape crush @saiful tu.. muahahhahaha (mood jahat)

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ perghh... ayat cm setan j!

k e y r i berkata...

haha weyh, baju same lar! haha (suke btol tiru aku) :P

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ cis.. haha.. baru aku perasan la.

saiful@SESTRONOVA berkata...

wau.. sudah jadi feymes.. keyri aku sekeh pale mu (gurau jer). jangan diungkit kisah yang lalu. masih seriau lagi ni.. :D

Inche Vampire berkata...

@saiful ~ haha..cerita je la saiful oit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...