Rabu, 13 April 2011

~ kami wira, wirawati negara !!! :)

assalamualaikum.


pin, pin, pin. (bunyi motorsikal) 


aku pun keluar rumah and nampak abang posmen serah surat and kena tanda tangan segala bagai. 


vroooomm (bunyi abang posmen belah dari rumah aku)


aku duduk depan tV yang masa tu tengah tayang cerita Korea, then koyak surat dengan ganas macam Undertaker and pap! 


mata aku terpaku pandang ni.


terlebih dahulu, saya bagi pihak Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN), Kementerian Pertahanan ingin mengucapkan tahniah kepada tuan/puan kerana berjaya dipilih untuk menyertai program latihan khidmat negara bagi kumpulan 2 siri 8/2011 mulai dari 15 mei 2011 hingga 30 julai 2011. penempatan kem tuan/puan adalah seperti berikut dan pergerakan tuan/puan seperti di bawah.


nama kem : kem PLKN setia ikhlas, semenyih


alamat kem : pusat latihan khidmat negara semenyih.
                       lot no PT 1214 KM 6
                       jalan sungai lalang
                       43500 semenyih, selangor


pusat berkumpul : stadium shah alam (tempat letak kereta w1-w4)


dengan ini tuan/puan adalah diwajibkan melapor diri tanpa gagal di pusat berkumpul pada 16 may 2011 jam 9.30 pagi. sila ambil maklum bahawa bas/ kenderaan/kapal terbang ada disediakan oleh jabatan latihan khidmat negara dan tiket bas ada dikepilkan bersama notis ini.





YES!!! AKHIRNYA. NAK BUAT JOGET LAMBAK KEJAP. HAHA. 


kawan aku Miss Butang dapat kat Kerling. Inche Vampire I dapat kat Kuala Kubu Baru pulak. haha. Miss Vampire II dapat kumpulan 3. 


tak sabar nak pergi! aku pun dah lama tak hadap benda2 cam gi ni! tadi baru tengok video Maria Elena pasal PLKN, haha, sangat kelakar!


k,siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest


have a nice day!

12 ulasan:

Cik Azizah berkata...

terbaik! pegi lah! best giler jadi cam askar..wakakaka :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@cik ~ x d la smpai jd askar. haha

faisal berkata...

ni kes khidmat negara la ni...wiraa !!! wirawati!!!! hahahaha...

faisalapardi.com

The Lady & Mr Vampire berkata...

@faisal ~ betul3x

azrijohan berkata...

hahaha...
congratsss..pegi lahh sane!
best beb PLKN...
den dr kump 1 siri 8/2011...
but kem kat kluang,johor

The Lady & Mr Vampire berkata...

@azri ~ hoho..nnti aq rse gak pglaman tu!

gadis melayu berkata...

salam tahniah dari bekas pelatih PLKN kump 2 siri 5/2008 kem KK Bawah Bayu Tuaran Sabah..
tahniah....!!!!!!
memang best. pengalaman sekali seumur hidup. huhuhuhu..^_^

The Lady & Mr Vampire berkata...

@gadis melayu ~ betul3x :)

Aizat Hamdan berkata...

DAPAT ? haruslah pergi. HAHAHA. semoga berjaya :) :) moga dapat bnyk pengalaman yang baru2 :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aizat ~ iyapP! AHAHA..

Orang Kampung berkata...

aku tak dapat.

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mizi ~ haha..rugi la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...