Jumaat, 22 April 2011

~ blogger berlagak. huh?

assalamualaikum.


blogger berlagak. apa pendapat anda2 sekalian? aku rasa nak sepuk2 je blogger yang macam ni. otak macam letak kat lutut.


" hai korang, ni link aku, http/: jshdjgjshdhkjjh.blogspot.com datang la jenguk and follow ok!"


and aku pun datang la jenguk belog itu. kalau belog tu cun, power and ada nice entry memang la aku follow. kalau entry tak berapa mengancam, aku tak nak follow :P


and bila aku bukak belog dia, aku tak berapa berkenan with somethin.


-tulisan kejap besar, kejap kecik


tulisan kejap besar kejap kecik, mata aku berbinar bila pandang. dah la aku ni cepat sakit kepala. boleh pulak layan buat aksi ngeri macam tu kat belog. kau suruh another blogger follow tapi kalau belog tak semenggah ( macam yang mak aku cakap ) apa kes nak follow!


- 1 page 1 entry.


ni bukan aku tak berkenan. cuma kurang sikit. it's better letak 2 atau 3 entry dalam 1 page. kalau belog kau pemes macam inche ben tu takpe la jugaak nak buat aksi hebat macam tu.


" belog kau tulisan kejap besar, kejap kecik, pastu 1 page 1 entry. tukar la."


" lerr, ada je yang tak suka dengan belog aku. tak suka la."


err, what? suka hati kau la. aku cuma bagi nasihat tapi kalau kau tak nak amik kisah, gasak la. kalau kau tak boleh terima apa yang aku cakap, cuba la cakap dengan cara yang berilmiah sikit.


boleh la aku cakap,


hidup nak berblogging ni jangan sombong sangat. aku tahu la belog aku kategori picisan dan tak layak nak komen belog kau yang follower beriban ........


entah la, maybe aku je yang terasa kot. malas nak pikir banyak2. ok bai.

12 ulasan:

Ummu Qaseh berkata...

Pertanyaan!! Saya blogger berlagak tak?? :/

zaMir berkata...

haha...biasa la tu...tak semua org bleh terima pendapat org lain...

Amanie Ashraff berkata...

mata aku berpinar bila tulisan kecik besar then warna-warni. boleh senak biji mata aku =.='

Inche Vampire berkata...

@ummu ~ tak la. haha..u r the nice one la.. hee

Inche Vampire berkata...

@zamir ~ macam hantu. grr

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ haha.. same with me lerr.. haha

Ummu Qaseh berkata...

Huhu.. tq2! Blog Inche Vampire pn nice gak! :)

Penyu berkata...

jangan emo... dulu blog kita pun macam tu gak kan? semua newbie tak terus jadi perfect. ala... nanti dorang pelan2 belajar semua tips berblog ni..

aku dulu pun tulisan berterabur, tapi skang tak macam dulu.
try tanya abg ben, dulu blog dia macam skng ke? mesti dia pun belajar bertatih.

alamak. dah panjang komen, happy berblogging. tegur dengan kata yang sopan, bukan dengan kata yang menekan. :)

Inche Vampire berkata...

@ummu ~ thnks ummu :)

Inche Vampire berkata...

@penyu ~ iiiye.. belog aq pun dulu, kejap besar, kejap kecik.

tapi bila orang tegur, i'm used a good word to reply back..

k e y r i berkata...

errr... entry aku 1 page 1 entry. ok fine.. ko xnak aku tukar.. =_____=

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ haha,..depends la. aku rasa, ok je if kau tukar! hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...