Sabtu, 16 April 2011

~ bersara

assalamualaikum.


entah kenapa tadi lepas solat maghrib, aku duduk sekejap and pikir dalam-dalam kuasa 2. tetiba aku rasa macam letih pulak dengan belog. seriously! at first, masa aku memula berblog (aktif!) aku sangat happy dan akan rasa aneh serta kelam kelibut tak cukup sifat bila sehari tak bukak belog.


dah la sehari tak bukak belog, lepas tu boleh pulak mimpi jumpa blogger. aisy. masa tu tahap kronik la gamaknya. blogger yang aku pernah jumpa dalam mimpi


1-fatin liyana
2-maria elena
3-redmummy
4-ben ashaari
5-cik epal

and yang last ni sesat sikit sebab aku jumpa Khairul Fahmi. =,=' aneh. masa tu hidup dengan belog sangat cun. facebook pun aku anak tirikan. dah tak pandang facebook. syiuh kau facebook.


tapi sekarang. for real, *garu pelipis* entah kenapa tetiba aku rasa,


"macam nak bersara from this belog arena."


sadis ke? entah. *angkat bahu* dah la ada orang gelakkan aku sebab pageview aku seciput je. hareeem. bukan nak bagi sokongan. :P benci gila. tak payah tahu berapa, nanti korang gelakkan :(


itu belakang cerita. sekarang aku rasa nak putus dari dunia net and bulat2 hadap M.Word terchenta sambil meledani perasaan membuat novel. eceh wah. haha. gila bersastera kau berfalsafah.


k la sekarang aku nak chow dulu from this crazy2 stuff and tahap tak boleh belah otak aku berpikir. hope bila aku bangun esok pagi, amik and hirup udara segar. i will think like this.


"i miss you belog!"


and hope be like that! kadang2 aku pelik jugak tengok sesetengah belog. follower pewittttt!! beriban banyak gila, tapi bila aku jenguk pageview dia, ouh ok, i get it. tak la hebat mana pun!


ada yang terasa ke? jangan terasa. aku cakap pasal belog aku. h-ha.  kan aku ada mention yang pageview aku entah hapa hapa mengkarung taik unta. kannn?? so be happy everybody. live well and may allah bless you :)


siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest



ok bai!

6 ulasan:

Nurul Atiqah berkata...

kenape nak bersara ne:)

aslann berkata...

lorr..awatnya ni...xpe..hg pg tenangkan fikiran hg tu dulu..nnt dah ok hg sambung la balik blogging...stp masalah ade je penyelesaiannya...setiap kekusutan ade ketenangannye nnt... be a tough man, boy :)

syaza nazura. berkata...

Kau nak aku pujuk rayu biar kau tak stop blogging ke apa? xD Haha. Jangan laa, best laa baca blog kauu. Seriously. :) Kau one of my favourite bloggers okayy. :D

Jangan kau berani bersara. Kau bersara aku cari kau sampai lubang cacing. :P

The Lady & Mr Vampire berkata...

@atiqah ~ entah. saja2 je..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aslann ~ wish like that!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ ha-ha. aku tinggal dalam rumah. bukan dalam lobang cacing. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...