Ahad, 10 April 2011

~ aku di zaman sekolah :D

assalamualaikum.


heh, aku pun nak join gak la segmen : blogger di zaman sekolah. ngee. k, jom jawab a few question!


1-nama kelas anda. 


:: nama kelas ------> 5 sains.


2-kenangan manis di sekolah 


:: haha, banyak ooo. tapi yang paling best masa dapat nombor 1 3 tahun berturut-turut sejak tingkatan 2 sampai tingkatan 4. and dapat anugerah akademik masa Hari Graduasi dekat Klang Executive Club.



3-kenangan pahit kat sekolah.

:: masa aku dipanggil ke bilik HEM & pengetua untuk ditemu duga untuk jawatan Ketua Pengawas. masa tu aku rasa bahu aku dah berat dengan tanggungjawab. zzz. tak tahan. tapi kena jugak but did very well la after that even aku ni sengal tahap aneh! bwahaha.

4-cikgu paling tak suka kat sekolah.

:: pengetua pernah tanya kat aku, siapa cikgu yang paling aku tak suka sangat2. tapi dia kata, jangan bagi tahu nama cikgu tu la. haha. and dia tanya, kenapa tak suka cikgu tu. 

aku paling tak suka cikgu TETTTTTTT !!! sebab cikgu tu asik2 tanya aku je kalau ada pape question. haha, tak best betul =,=' cikgu tu suka sindir tahap tak boleh kira la. zzz. tak suka, tak suka. :(

5- crush masa kat sekolah? 

:: haha, ada je!! aku boleh bantai crush dekat kawan kelas sendiri. wakaka. tapi yang tahu 5 orang je termasuk aku. 

6-gambar kenangan masa sekolah. 


hari terakhir kat sekolah. :)


hari graduasi kat KEC. not KFC. haha.it's KEC. :)


malam kemerdekaan. masa ni bulan puasa kalau tak silap aku. tapi tak pasti pulak puasa yang ke berapa masa tu. :)


photoshoot untuk majalah sinar. haha. the best of 5! patutnya 6 orang =,=' grr. photographer hari tu demam agaknya sampai orang ke 6 tak masuk dalam gambar. zzz


haha, itulah kisah2 aku masa kat sekolah. full with memory and happy moment :) syiok bila lepak dengan diorang2. :DD

MISS BIG TIME WITH THEM! :)

oh, siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini

siapa2 yang nak join segmen ; blogger di zaman sekolah, boleh klik sini

chow cin cau!

5 ulasan:

Hafriz Mohamad berkata...

kenangan aku kt skolah dlu..
aku suka lompat pagar.

hehe! :P

The Lady & Mr Vampire berkata...

@hafriz ~ haha.. gila kentang!

AesyaZealous berkata...

kat sekolah gua lompat gak, lompat katak. kena denda..haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aesya ~ haha..lagi kentang!

Aizat Hamdan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...