Rabu, 2 Mac 2011

~ tengok wayang ~~

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hee, semangat gila untuk berblogging datang kembali walaupun kat dalam kelas tadi kepala otak aku dah ngantuk tahap typo guling2 kuasa sepuluh belas. hee. cukup part mencarut. back to the topic.


tengok wayang.





sekarang kepala otak pikir nak tengok citer Hikayat Merong Mahawangsa kat wayang nanti. ahli tengok wayang mestilah sister,sister ku.


"nanti tengok wayang jom." ajak aku.


"adik belanja ke?"


"erk?"


itulah kakakku. aku kenal and dah hafal bulat2 apa yang dia akan cakap. ha-ha. taaapi, kalau sis aku tak nak join, boleh je aku lepak dengan Rita and Malyn tengok wayang dekat JJ Bukit Tinggi.





lagi2 Rita dah ada lesen kereta. wiii. siapa nak join tengok wayang?? ha-ha. jom2 tengok Hikayat Merong Mahawangsa, :DD


hee, sokonglah produk Malaysia. taaaapi, make me wonder, movie ni nanti follow sejarah or tak. zzz. wait and see. 


siapa nak join segmen : saya blogger remaja boleh klik sini 


@segmen *pastikan umur 13-21 tahun* :P


tu je nak bebel, daa.

8 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

dude, nnti review la this film kalau kau da tengok :)

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ haha...oookey..

Cik Muda Sae berkata...

jom...akak nak ikottt...~ hehehe! tak silap movie ni lebih pada action lol... sejarah ada jg tp ada diselitkan mitos jg... sumber : tengok the making kat tv arituh...hehehehe~ lepas tgk nanti jgn lupe review ye?

nazrul ashraff berkata...

@sae ~ haha...i will..weee..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

best tak citer dier?

nazrul ashraff berkata...

@naz ~ orang cakap best..tgk trailer dia pun best gak..

Rozuan Ismail berkata...

cerita ni in English je

nazrul ashraff berkata...

@rozuan ~ x kisah..asalkan dapat tengok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...