Selasa, 15 Mac 2011

~ show me your bff contest

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


lalala, tertangguh berjam-jam entry ni. aku buat entry lain dulu. aku nampak contest ni masa blogwalking dekat belog ceri si pelajar yang belajar di Indonesia.





siapa nak join, boleh klik sini


@contest


so, aku pertaruhkan gambar ni.



dear Nurul Badiah Lai.

heya sis! ha-ha. buat kecoh la pulak tadi sebab ingat contest tutup 15 mac. kui3x. paper je la. so, here is this my picture. 

actually ada 6 orang! tapi photographer tak perasan orang ke 6, so dia pun amik 5 orang je la. dalam kelas kitorang ada 6 orang budak lelaki je.

sadis kan? 

hee, diorang yang sikit ni la teman sehidup semati kat dalam kelas. teman masuk lambat dalam kelas, teman tidur sorok2 dalam kelas. teman pergi tandas sama2. 

macam2 lagi la. perghh. kalau nak story molli 1 gambar ni memang tak cukup sebab aku keliru and tak tahu nak pilih gambar yang mana satu. hee.

silalah teka aku yang mana satu :P

ha-ha. bff is a good bonding lorh. huu. will miss them one fine day!

masa untuk mengetag


siap :D








7 ulasan:

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

ehehe..anda terlmbt. naz dah awal2 lagi join. ehhh, bkn contest ni untuk gurl only ke? ni sah tak msuk kt tmpt penganjur ni.hehee

Nurulbadiah Lai berkata...

salam
thanks 4 joining

i really appreciate it..
wish u best of luck..

done check ur entry

klu menang bg hadiah kat awek k sebab sumenye barang2 perempuan hehe

CikBulat berkata...

ehh.. ni nama ai. HAHA. alaa.. CB xda gmbr dgn bff. huh~

mr vampire berkata...

@naz ~ x prasan. huuu..

@badiah ~ rasa nak tergelak pulak..:~~

mr vampire berkata...

@bulat ~ haha..x kn x d kot..hee

wannurfazrini berkata...

fuyohhh awesome :D

mr vampire berkata...

@wan ` erk? haha..tenkiu2..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...