Selasa, 15 Mac 2011

~ peliknya pilihan aku. zzz.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


setelah menangguh entah berapa lama, akhirnya aku memberanikan diri aku untuk mengisi borang UPU fasa 2. kang nanti after spm result, stuck pulak dia punya website. takkan aku nak beraatur panjang untuk hantar borang. kang nantu free je masuk berita. wiii. 


berita tV3 melaporkan bahawa terdapat ramai pelajar yang beratur panjang di wisma pendidikan untuk menghantar borang UPU Fasa 2.


"adik tunggu dari pukul berapa adik?" tanya pemberita.


"saya tunggu dari 8 pagi. sekarang dah pukul 9 malam. nombor tak naik2."


urghh. paper je la. imaginasi aku memang melampau petang2 macam ni. maka, aku pun mendaftar menggunakan website. ni pilihan aku


1-pengajian perniagaan
2-komunikasi & media
3-asasi sains fizikal
4-penulisan artistik
5-pengurusan hotel
6-asasi sains fizikal
7-teknologi kreatif ( teater )
8-pengurusan pelancongan


urgh. pilihan yang pelik. zzz. aku sendiri pun confuse bila buat teleconference merentas telefon dengan kawan2 aku. choy. huuuu.....


paper je la.

4 ulasan:

cik_zetty berkata...

aku minat betul no 1, 5 & 8 tu lagi2 no5 & 8, aku skunk belaja no8 tu ngeeee

mr vampire berkata...

@zati ~ arghh!! kau belajar yg no 8? best x??

Amanie Ashraff berkata...

aku minat num 5 dgn 8

mr vampire berkata...

@amanie ~ tapi ko amik lain? hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...