Jumaat, 11 Mac 2011

~ mars need moms

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. semalam tak online. huu. hari ni baru online. paper je la. k straight to the topic. takde belok2 punya, Mars Need Mom.


Mars Need Moms is movie kartun yang keluar this year actually macam RANGO and  KUNG FU PANDA II, 


cerita ni lebih kurang cerita pasal relationship motherhood la kunun-kununnya. haha. it's release date is 11 March 2011 which is TODAY!


alien from Mars took Mom from earth and Milo *his Mom kena culik* and somehow dia pulak boleh tergolek guling-guling kat Mars tu. hee. Milo tu watak utama dia la. kau orang tengok sendiri la trailer kat bawah ni and nilai sendiri ookey!


here I give to you, Mars Need Moms trailer. *psst, it's from Disney*


banyak betul cerita best this year kan? hee. memang persaingan gajah gi-la!



2 ulasan:

Wan Ahmad Izudean berkata...

kalau 3d mesti best!

nazrul ashraff berkata...

@wan ~ takde yg x best klo mlibt kn 3d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...