Khamis, 31 Mac 2011

~ kanak2 juga ingin menjadi fotogenik. ;)

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


contest KAMI FOTOGENIK


as everyone yang tahu, aku ada buat contest : KAMI FOTOGENIK! heh, siapa2 yang nak join, boleh klik dekat sidebar. haha. this past time, aku ada check it out sana sini and wanna find some editorial picture to share with all of you. so, I decided to share these-kid-wanna-be-a-model-wakaka


i found them and lalala, ooo am gee, there are so good. yeah!! no doubt about that. heh. so, let's see their picture :)




mereka gemar berpose. :) natural yo!
model : sara emily & Adriana Farihah.


pewiitt!! patung cendana.
model : Adriana Farihah.


gigi takde, sibuk nak amik gambar. choy!
model : aidilya farzana.


talk about guy. zzz. daring gi-la!
model : luqman hakim


bajet kiut!! hee.. haha.
model : uwais iskandar


when we talk about great sibling. :)
model : luqman hakim & uwais iskandar


err, maybe sometimes, this kid wanna to cry. zzz
model : haziq


ni pulak aku masa kecik. haha, sangat buta pose !
model : nazrul ashraff

hee, maybe they wanna be like Heidi Klum,Benz Nippit or pape je la yang lain2 tu. ngeh3x, maybe they will. who know.....

k, papai :D




10 ulasan:

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

huu... sungguh comel semua.. accep pic owner blog ni.. lalalla

The Lady & Mr Vampire berkata...

@line ~ damn kamooo.. haha

Nour Akmal berkata...

comel semuanya..suka3...=)

Amanie Ashraff berkata...

aku out of topic jap. where's germany got it love? aku pegi kt blog kau lg 1 pun tade jugak sambungannya

amin berkata...

comel yg nk nangis tu...menahan sebak je...

puteraduyong berkata...

waa..masa kecik sebijik cam haziq...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@akmal ~ wakakaka.. saya juga ke? :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ isy.. nanti la dulu..aku tengah cari idea ni..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amin ~ haha..sangat menahan sebak..:)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@putera duyung? really?? hahaha...gmpak la!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...